Колекција: Теро-Видо

5 производи
 • Верзија за Tero Vido 3D System PRO
  Нормална цена
  €12.000,00
  Попуст цена
  €12.000,00
  Нормална цена
  Единечната цена
  по 
  Нема на залиха
 • Верзија за основна плус Теро Видо 3D систем
  Нормална цена
  €8.000,00
  Попуст цена
  €8.000,00
  Нормална цена
  Единечната цена
  по 
  Нема на залиха
 • Основна верзија на Теро Видо 3D систем
  Нормална цена
  €6.000,00
  Попуст цена
  €6.000,00
  Нормална цена
  Единечната цена
  по 
  Нема на залиха
 • Теро Видо Експандер злато
  Нормална цена
  €5.600,00
  Попуст цена
  €5.600,00
  Нормална цена
  Единечната цена
  по 
  Нема на залиха
 • Теро Видо Експандер
  Нормална цена
  €5.200,00
  Попуст цена
  €5.200,00
  Нормална цена
  Единечната цена
  по 
  Нема на залиха