Компанија

Treasure Hunters е почетна компанија која ги прави своите први чекори во областа на продажбата на детектори за метали со долгогодишно искуство во нивна употреба, работење и истражување.
Главната цел на ловџиите Тресур е да обезбедат безбедни и сигурни машини за пошироката јавност засновани врз вербалната и техничката поддршка што е главна цел на компанијата.
Се избираат производи кои најпрво ги обработуваме и по многу часови работење во реални цели и во реални услови на животната средина и ако донесеме безбедни заклучоци за нивната сигурност, тогаш и само тогаш, секогаш им ги препорачуваме на нашите клиенти со почит и целосно во согласност со грчки, европски и американски закони.
Ние сме посветени да ви ги нудиме најдобрите и најсигурни машини на светскиот пазар кои ќе можат да ги задоволат зголемените потреби и барања на секој истражувач.
Ние ќе бидеме среќни да ви служиме за да можеме да најдеме решение за секој ваш проблем и заедно да го постигнеме посакуваниот резултат.
Со почит, тимот на Ловците на богатството.