АЛФА

АЛФА

Нормална цена
€5.700,00
Попуст цена
€5.700,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

 

 

Ајакс Алфа

Сите го чекаа овој уред, а ние знаеме дека многу баравте и не можевте да најдете уред за да ги постигнете своите цели, но сега вашата желба се оствари со ALPHA и сè што треба да направите е да продолжите да читате ...

Уредот ALPHA со технологија за далечинско насетување и два система со долг дострел за истражување и откривање на злато, богатства и други метали.

Првиот уред во светот со далечинско насетување на два система со долг дострел, вредеше и го освои по многу експерименти од најпознатите ловци на богатства помеѓу САД, Азија и Европа, каде што ја докажа својата способност со точни резултати во откривање на долги растојанија цели достигне 2.850 метри, а висок длабочините достигне 50 метри под земја, и со новите системи за откривање и работа интелигентни системи достапни за прв пат во светот во Алфа.

Белешка: Сите производи на AJAX имаат гаранција од две години.


Опис

• Овој уред има два вградени системи за далечинско насетување со голем дострел што ви овозможуваат да идентификувате злато, богатства и метали.
Алфа е првиот детектор во светот со долг дострел. Тој бил награден со титула откако му беше извршена потребната експерименти преку најпознатите богатство ловците во Америка, Европа, Азија и Африка и ја докажаа неговата ефективност во поставување на цели од долги растојанија до до 2250 метри и до 50 метри, како подземна длабочина. И се состои од Најсовремени, интелигентни и функционални системи за откривање, достапни за прв пат на меѓународно ниво само во AJAX Alpha.
• ALPHA е опремен со најсовремени и најнапредни системи специјализирани за откривање и откривање на злато, лов на богатство и метали од долги растојанија. Овој уред содржи високи функции кои му овозможуваат на корисникот да го заврши истражувањето на неговите цели, за најмалку време и најверојатен напор.
• Овој уред му овозможува на корисникот целосно пребарување на интерфејсот, што ја прикажува точната патека на целта и системите за паметни рамнотежи за транспорт на уредот, како и вашата дестинација, така што тој е најдобриот уред без конкурент.
• Овој уред има два система за откривање:
1. Систем за откривање на долг дострел (рачно)
2. Систем за откривање на долг дострел (автоматски)

Карактеристики

 • Овој уред има наменски интерфејс за пребарување што точно ги прикажува резултатите и координатите на страницата за пребарување и патната дестинација на екранот за пребарување, а детално можете да ја идентификувате вашата дестинација на уредот и опремена со два вградени пребарувачи со голем дострел .: рачно и автоматски.
 • Современиот и уникатен дизајн, кој ви дава сила и самодоверба лесно да ги завршите истражувањата, е лесен за откривање, лесен и лесен за употреба.
 • Овој уред е произведен и целосно дизајниран и сите делови и компоненти во фабриката Ајакс за техники за откривање без употреба на надворешни компоненти, што му дава на уредот високи перформанси, сигурност и квалитет што е неспоредлив.
 • Висококвалитетен дизајн дизајниран да работи во екстремни услови и отпорен на бучава во животната средина.
 • Шарен екран за прикажување резултати и поставки во големина од 5 инчи, му овозможува на корисникот да ги контролира целокупните поставки на уредот и да ги прикажува резултатите и карактеристиките на пребарувањето.
 • Идеални интерфејси и програми што ви даваат прецизна контрола и лесна употреба на уредот при пребарување.
 • Главниот оддел за батерии во рачката за носење на уредот може да се отвори и затвори, во кој е лесно да се замени батеријата ако е оштетена без да мора да го отворите главниот дел од уредот.
 • Основната моќност му овозможува на уредот да работи 5 последователни часа на работа на максимално ниво на аудио и нивоа на осветленост на екранот за пребарување.
 • Надворешни слушалки, кои ви дозволуваат да слушате јасни резултати од пребарувањето и сигнали со удобни и разновидни аудио резултати во MP3 и WAVES.
 • Излез на полначот, што овозможува брзо и паметно полнење на батеријата за висока ефикасност и правилно полнење.
 • Влезот за влез на системот за пребарување со повеќе задачи, преку кој можете да го изберете системот со кој сакате да работите, има напреден механички механизам за расклопување и инсталирање на сензорот за пребарување без напор и време.
 • Контролните копчиња за интерконекција, механизмот против вибрации и влажноста работат со едно притискање на копче, што ви овозможува целосна контрола на програмата и поставките на уредот на екранот.
• Овој систем може да открие злато, богатства, археологија и минерали под земја.
• Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува резултатите и неговите координати
страница за пребарување и насока на целната патека точно на екранот за пребарување и знае
детали за вашата дестинација.
• Системот е развиен во повеќе фази за да се постигне најдобар резултат со лоцирање и
следење на цели со долг дострел со голема точност, овој уред го транспортира истражувачот до
целна точка со целосно одлучувачко темпо до 100%
Овој систем не е како кој било друг систем за откривање на долг дострел на пазарот, тој е еден
модерен систем со паметен и удобен дизајн со системи за откривање висока чувствителност и сензори кои
се поддржани од системи за двоен пренос и прием.
• Постои единица за пренос на висока фреквенција (антена за висок прием) што овозможува точен пренос
бранови за откривање и стимулирање на целниот сигнал, тогаш системот може да прима и прима
сигнализира преку антени за прием на двоен стимул (бинарна возбуда), за да се најде целната позиција и да се прикаже во
екран со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот за резултати.
• Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметен систем за рамнотежа на рацете за правилно
префрлете го уредот, каде што има индикација што му се појавува на корисникот на екранот и го води корисникот до
правилен начин на транспорт на уредот за време на долго пребарување.
• Именуван од рачниот систем поради внесување на пребарувањето на податоците рачно според
кориснички потреби.
• Истражувачот може да го одреди типот на дестинација од списокот на цели што се достапни во неговите менија
систем и систем за контрола, со други достапни поставки за контрола на својствата на пребарување, како што се
длабочина на пребарување и долги растојанија, а тоа се должи и на потребата на истражувачот.
Максимална длабочина Може да открие до 50 метри, со
стандардна контрола на деталните опции: 1
m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 14 m, 16 m, 18 m,
20 м, 22 м, 22 м, 27 м, 30 м, 32 м, 35 м, 37 м,
40 м, 45 м, 50 м.
Одлично
растојание
Може да открие до 2250 м, со контролата
Напредок во опциите за далечина: 100
μ, 150 μ, 200 μ, 250 μ, 300 м, 350 м, 400 м, 450
м, 500 м, 550 м. 600 м, 700 м, 800 м, 900 м,
1000 м, 1250 м, 1500 м, 1750 м, 2000 м, 2250 м.
Цели Каталог по избор: злато, златни грутки,
сребро, бакар, бронза, железо, калај,
олово, алуминиум, метеорит, дијамант,
смарагд, празнина.
Откривање
фреквенција
Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
проверка на фреквенцијата со две бранови и
пренесена фреквенција (DCS).
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрациони ефекти за време на
добиваат каква било индикација за цел.
Дигитални индикатори Да, врската со резултатите покажува
рута за дестинација и нејзината ориентација
уред, паметен систем за рамнотежа на рацете,
прозорецот на формата и неговата фреквенција
резултат.
Биланс
Земјиште
Автоматски
• Првпат во светот во големи детектори на метал е уредот да има автоматски
систем за откривање на целта и автоматски ќе го покаже целното име на екранот, исто така, ќе го одреди и
растојанието на целта од рачката на уредот, исто така, му овозможува на корисникот да ја одреди позицијата на целта
и да ја знаете длабочината каде резултатот автоматски се прикажува на екранот.
• Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува неговите резултати и координати
прецизно пребарувајте ја локацијата и маршрутата на дестинацијата на екранот и детално ги прикажува
вашата насока на уредот.
• Системот е развиен во повеќе фази за да се лоцираат целните локации на големи растојанија и
со голема точност и го доставува истражувачот до целната точка со целосно одлучувачка стапка до 100%.
Овој систем не е како кој било друг систем за откривање на долг дострел на пазарот, тој е еден
модерен систем со паметен и удобен дизајн со системи за откривање висока чувствителност и сензори кои
се поддржани од системи за двоен пренос и прием.
• Постои единица за пренос на висока фреквенција (антена за висок прием) што овозможува точен пренос
бранови за откривање и стимулирање на целниот сигнал, тогаш системот може да прима и прима
сигнализира преку антени за прием на двоен стимул (бинарна возбуда), за да се најде целната позиција и да се прикаже во
екран со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот за резултати.
• Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметен систем за рамнотежа на рацете за правилно
префрлете го уредот, каде што има индикација што му се појавува на корисникот на екранот и го води корисникот до
правилен начин на транспорт на уредот за време на долго пребарување.
Максимална длабочина Може да открие до 50 метри, до
откријте ја длабочината на целите и сфатете ја
присутни автоматски во системот.
Одлично
растојание
Може да открие до 2850 м и одредува
целното растојание автоматски на екранот.
Цели Автоматско откривање на целите во областа
пребарување, каде што може да открие: Злато,
златни грутки, сребро, бакар, бронза, железо,
калај, олово, алуминиум, метеорит,
дијамант, смарагд, празнина
Откривање
фреквенција
Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
проверка на фреквенцијата со две бранови и
пренесена фреквенција (DCS).
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрациони ефекти за време на
добиваат каква било индикација за цел
Дигитални индикатори Да, врската со резултатите покажува
рута за дестинација и нејзината ориентација
уред, паметен систем за рамнотежа на рацете,
прозорецот на формата и неговата фреквенција
резултат.
Биланс
Земјиште
Автоматски

 

 

Алфа додатоци


Како да се користи Ајакс Алфа?