ЕЛЕКТРА

ЕЛЕКТРА

Нормална цена
€7.000,00
Попуст цена
€7.000,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

 

Ајакс Електра


Дијаманти и скапоцени камења во ваши раце со поседување на уредот Електра.
Под земја има многу видови дијаманти и скапоцени камења, во исто време има аматерски копачи на злато и заинтересирани трговци со дијаманти од сите
видови и скапоцени камења, но немаат напредна научна алатка за да ги водат до местата на овие богатства.
Сопственост на Електра, најнапредната технологија во светот за откривање и пребарување на скапоцености, ќе можете лесно да вадите дијаманти и
скапоцени камења, како и да ги лоцира и утврди неговите локации каде уредот има можност за откривање и фаќање цели за
растојание до 2850 метри.

Белешка: Сите производи на AJAX имаат гаранција од две години.

 

 Опис

• На Електра уред работи на научни системи и напредни технологии со висока ефикасност за откривање на дијаманти и скапоцени камења подземни за длабочина до 100 метри со помош на модерни системи за пребарување се предвидени, која дава на корисникот целосна интерфејс за пребарување и точни локација СЛЕДЕЊЕ и траекторија на целта.
• Уредот нуди список со параметри, во кои можете да го барате потребниот тип на цел со избор на далечина и длабочина на пребарување пред процесот на пребарување.
• Леснотијата на користење и откривање кај Електра е една од нејзините најважни карактеристики покрај малата големина и големата точност во перформансите.
• Овој уред има два система за откривање:
1. Систем за откривање на долг дострел (рачно)
2. Систем за откривање на долг дострел (автоматски)

Карактеристики

 • Овој уред има посветен интерфејс за пребарување што ги прикажува резултатите и координатите на страницата за пребарување и насоката на дестинацијата по патот точно на екранот за пребарување и можете детално да ја знаете вашата дестинација на уредот и да бидете опремени со две вградени долги број пребарувања, рачни и автоматски.
 • Современиот и уникатен дизајн, кој ви дава сила и самодоверба лесно да ги завршите истражувањата, има леснотија на откривање, леснотија и лесна употреба.
 • Овој уред е произведен и дизајниран во целост, а сите негови компоненти и додатоци преку фабриката Ајакс за техники за откривање без употреба на надворешни компоненти, што му дава на уредот високи перформанси, сигурност и квалитет е неспоредлив.
 • Висококвалитетен дизајн дизајниран да работи во екстремни услови и отпорен на бучава во животната средина.
 • Шарен дисплеј за прикажување резултати и поставки во големина од 5 инчи, што му овозможува на корисникот целосно да ги контролира поставките на уредот и да ги прикажува резултатите и карактеристиките на пребарувањето.
 • Идеални интерфејси и програми што ви даваат прецизна контрола и лесна употреба на уредот при пребарување.
 • Главниот оддел за батерии во рачката за носење на уредот може да се отвори и затвори, што го олеснува заменувањето на батеријата ако е оштетена без да мора да ја отворите главната кутија на уредот.
 • Основната моќност му овозможува на уредот да работи 5 последователни часа на работа на максимални нивоа на аудио и осветлување на екранот за пребарување.
 • Излез за слушалки, што ви овозможува да слушате јасни резултати од пребарувањето и сигнали со удобни и разновидни аудио резултати во MP3 и БРАНИ.
 • Излез на полначот, што овозможува брзо и паметно полнење на батеријата за висока ефикасност и правилно полнење.
 • Влезот за влез на системот за пребарување со повеќе задачи, преку кој можете да го изберете системот со кој сакате да работите, има напреден механички механизам за расклопување и инсталирање на сензорот за пребарување без никаков напор и време.
 • Контролирајте го интерфејсот на клучот, антишокот и влажноста функционираат со притискање на копче, што ви овозможува целосна контрола на програмата и поставките на уредот на екранот.
• Овој систем може да открие дијаманти и скапоцени камења.
• Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува резултатите и координатите на страницата за пребарување и неговата насока целна патека точно на екранот за пребарување и детално ја знае вашата дестинација.
• Системот е развиен во повеќе фази за да се постигне најдобар резултат со идентификување и следење на целите од големи размери
високи прецизни растојанија, овој уред го доставува истражувачот до целта целосно со одлучувачка брзина до 100%
• Овој систем не е како кој било друг систем за откривање на долг дострел на пазарот, тој е модерен систем со паметен и удобен дизајн со Системи за откривање висока чувствителност и сензори поддржани од системи за двоен пренос и прием.
• Постои единица за пренос на висока фреквенција (антена за висока добивка) што овозможува пренесување на точни бранови за откривање и стимулирање целни позиции, тогаш системот може да прима и прима сигнали преку двојни стимули кои примаат антени (бинарно возбудување), за да ја пронајдат целната позиција и прикажете го на екранот со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот со резултати.
• Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметен систем за рамнотежа на рацете за правилен транспорт на уредот, каде што има индикација прикажани на корисникот на екранот и го водат корисникот на правилен начин за носење на уредот за време на долгото пребарување.
• Именуван од рачниот систем поради внесување рачно пребарување на податоци во согласност со потребите на корисникот.
• Истражувачот може да го одреди типот на дестинација од списокот на цели достапни во системот и да ги контролира менијата, со други поставки достапни за контрола на својствата на пребарување, како што се длабочината на пребарувањето и долгите растојанија, и ова се должи и на потребата на истражувачот.
Максимална длабочина Може да открие до 100 метри, со
стандардна контрола на опциите за пребарување во
длабочина: 1 m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 15 m, 20 m,
25 м, 30 м, 35 м, 45 м, 50 м, 55 м, 60 м, 70 м, 80
м, 90 м, 100 м.
Одлично
растојание
Може да открие до 2250 м, со контролата
напредок во селекциите на далечина: 100 м, 150 м,
200 μ, 250 μ, 300 м, 350 м, 400 м, 450 м, 500 м,
550 м, 600 м, 700 м, 800 м, 900 м. 1000 м, 1250
м, 1500 м, 1750 м, 2000 м, 2250 м.
Цели Изборна листа: Дијамант - Смарагд -
Метеорит - Турмалин - Сафир - Гранат -
Циркон - Меро - Топаз - Аметист.
Откривање
фреквенција
Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
проверка на фреквенцијата со две бранови и
пренесена фреквенција (DCS).
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрирачки ефекти врз приемот
какво било означување на целите
Дигитални индикатори Да, интерфејсот за резултати ја покажува патеката
дестинација и ориентација на уредот,
паметниот систем за рамнотежа на рацете,
форма на прозорец и нејзината фреквенција
излез.
Биланс
Земјиште
Автоматски
• Тоа е прв пат во светот во големи детектори на метал, тоа е дека уредот има систем за автоматско откривање на целта и ќе покаже автоматски името на целта на екранот, исто така, ќе го одреди растојанието на целта од рачката на уредот, исто така, му овозможува на корисникот да одреди позицијата на целта и да ја знаете длабочината каде резултатот автоматски се прикажува на екранот.
• Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува резултатите и координатите на страницата за пребарување и неговата насока патеката за дестинација точно на екранот и детално ја знае вашата насока на вашиот уред.
• Системот е развиен во повеќе фази за да се лоцираат целните позиции на големи растојанија и со голема точност и се транспортираат истражувач на дестинацијата целосно со одлучувачка стапка до 100%.
• Овој систем не е како кој било друг систем за откривање на долг дострел на пазарот, тој е модерен систем со паметен и удобен дизајн со Системи за откривање висока чувствителност и сензори поддржани од системи за двоен пренос и прием.
• Постои единица за пренос на висока фреквенција (антена за висока добивка) што овозможува пренесување на точни бранови за откривање и стимулирање целни позиции, тогаш системот може да прима и прима сигнали преку двојни стимули кои примаат антени (бинарно возбудување), за да ја пронајдат целната позиција и прикажете го на екранот со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот со резултати.
• Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметен систем за рамнотежа на рацете за правилен транспорт на уредот, каде што има индикација прикажани на корисникот на екранот и го водат корисникот на правилен начин за носење на уредот за време на долгото пребарување.
Максимална длабочина Може да открие до 100 метри, до откријте ја длабочината на целите и презентирајте ја
автоматски во системот.
Одлично
растојание
Може да открие до 2850 м и го одредува
целно растојание автоматски на екранот.
Цели Автоматско откривање на целите во областа
каде може да се најде: Дијамант -
Смарагд - метеорит - турмалин - сафир -
Гранат - Циркон - Меро - Топаз - Аметист.
Откривање
фреквенција
Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
проверка на фреквенцијата со две бранови и
пренесена фреквенција (DCS).
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрирачки ефекти врз приемот
какво било означување на целите
Дигитални индикатори Да, интерфејсот за резултати ја покажува патеката
дестинација и ориентација на уредот,
паметниот систем за рамнотежа на рацете,
форма на прозорец и нејзината фреквенција
излез.
Биланс
Земјиште
Автоматски

 

Додатоци за електро

 

 

Како да ја користите Ajax Electra?