Мобилен длабок ловец на Златна маска

Мобилен длабок ловец на Златна маска

Нормална цена
€1.300,00
Попуст цена
€1.300,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

Златна маска Deep Hunter Mobile е првиот детектор за пулс на индукција на златна маска. Електрониката се базира на оние на Pro 5, но произведува со најнова технологија SMD и поради тоа електронската плоча е скоро половина од големината на Pro5 и тежината е исто така намалена. Функциите и контролите се скоро исти како Pro 5. Мобилниот има целосно автоматско салдо за исклучување на земјата (AGEB) и ова го прави детекторот многу лесен за употреба, дури и апсолутните почетници можат да го користат со голем успех. Исто како Pro5, Deep Hunter Mobile има одлика за ѓубре, така што корисникот
да може да избере на што реагира детекторот - само големи цели или сите цели. Со оваа карактеристика, малите остатоци од остатоци може да се елиминираат, а детекторот реагира само на големи цели - многу корисен во поранешните населби или на други места со многу старо железо како клинци. Мобилниот ги користи истите калеми како Pro 5 и Pro 3SE! Може да се користи дури и серпентина за шасија, но за ова не е дизајниран овој детектор. Мобилниот се користи за богатства, богатства, наследства, па дури и монети. Ако планирате да користите детектор за монети, земете го со најмалата калем. Многу мали калеми како што се 20 и 20x30 см се достапни како помошни калеми што може да се користат за мали веру цели, па дури и златни грутки.
Дали сакате да одите подлабоко? Преземете го Gmd Deep Hunter кој го поставува упатството за максимална длабочина.
 

Вклучено во овој комплет:

Златен мобилен маска ловец детектор за метал, претходно инсталирани 10 x NiMH батерии на полнење. Посветен полнач за паметни маски во потрага по златна калем