Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
  • Поставете слика на прегледникот на Галеријата, Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
  • Поставете слика на прегледникот на Галеријата, Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE
  • Поставете слика на прегледникот на Галеријата, Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE

Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE

Нормална цена
€1.800,00
Попуст цена
€1.800,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE е специјален модел од линијата Deep Hunter, дизајниран да има максимална можна длабочина на откривање. Врз основа на моделот Pro3, но редизајнирана електроника и дополнително рачно рамнотежа на земјата со копче со повеќе брзини за прецизно рамнотежа на земјата и максимална длабочина. Детекторот има прекинувач за да го смени во целосно автоматско рамнотежа на земјата - за лесна употреба. Функција TRASH REJECT за да изберете на што реагира детекторот - само големите цели или сите цели работат само во автоматски режим на рамнотежа на земјата. Со оваа функција се елиминираат помалите цели и машината открива само големи метални предмети. Функцијата за отстранување на отпад е многу корисна на места кои се погодени од метали, каде копачот на злато би сакал да бара само големи цели.
Deep Hunter Pro 3 е дизајниран да открие длабоко закопани метални предмети со голема и средна големина - со дијаметар од 5 см или повеќе. Може да открие и помали цели, особено со помали калеми. Како и сите други модели на Deep Hunter, Deep Hunter Pro3 SE е сигурна деловна камера со карактеристична функција. Типот на метални предмети се идентификува со две LED светла - црвена за обоени метали и зелена за железо. Разликата не е добра како кај VLF детекторите, ова е ограничување на PI технологијата.
Предупредување! Pro3 SE и Pro3 користат новоразвиени калеми кои не се компатибилни со претходните модели - Pro и Pro2!

Deep Hunter Pro 3 SE има посебен систем PLNR (Power Line Noise Reduction) за удобно пребарување во близина на далноводите од 50 Hz. Можете да нарачате посебен модел, оптимизиран за пребарување во близина на 60Hz напојници - оваа фреквенција е достапна во САД и некои други земји во Северна и Јужна Америка, Саудиска Арабија итн.
За увоз во САД, сите детектори на метал Deep Hunter се сертифицирани според правилата на FCC, сертификатот може да се види тука: Овде.
Ако сакате да знаете колку е чувствителна оваа машина за мали и средни цели, погледнете ја оваа табела: Deep Hunter Pro3 SE Тест на длабочина на воздухот Дали сакате да одите подлабоко? Преземете го волшебникот за поставување GMD Deep Hunter за максимална длабочина.
 

Вклучено во овој комплет:

Златна маска Deep Hunter Pro 3 SE детектор за метали - телескопски столб - претходно инсталирана батерија NiMH на полнење - специјален паметен полнач - кожна футрола со лента за на рамо за електронската кутија, до 3 калеми за пребарување.

125х125 см.Рема на серпентина

Тркалезна серпентина од 42 см