IOTA

IOTA

Нормална цена
€6.800,00
Попуст цена
€6.800,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

Ајакс Јота

Со комплетен систем за откривање на богатства од долги растојанија и високи техники ..
Со цел да се обезбедат најдобри податоци за детекција со детектор за долг дострел
системи, AJAX за детекторска технологија произведе најдобро и најмногу
напредна помеѓу високо-јонски јонски системи и детектори.

Белешка: Сите производи на AJAX имаат гаранција од две години.
Опис

 • IOTA ви овозможува повеќе функции за да започнете успешен лов на богатство, со вградени и јасни податоци околу целната точка, што ви овозможува да ја одредите длабочината на откриената цел со голема точност.
 • Интерконекцијата на резултатите преку интерактивни индикатори ви овозможува да ја лоцирате целта со точност до 100% и да ја знаете големината или проценетата маса на откриената цел, што ви дава јасен извештај пред процесот на ископување.
 • Овој уред е врз основа на систем за детекција на јони за лоцирање на злато и подземни закопани богатства и до 20 метри и 200 метри длабока, можете да го користите овој уред во автомобилот, бидејќи има голем капацитет и брз одговор за лоцирање и признавање цел локации со можност за зачувување на резултатите за пребарување.

Карактеристики

 • IOTA има многу карактеристики за лоцирање на цели на далечина преку јонски систем со долг дострел.
 • Современиот и уникатен дизајн, кој ви дава сила и самодоверба лесно да ги завршите истражувањата, е лесен за откривање, лесен и лесен за употреба.
 • Овој уред е произведен и дизајниран во целост и сите негови делови и компоненти во фабриката Ајакс за техники на откривање без употреба на надворешни компоненти, што му дава на уредот високи перформанси, сигурност и квалитет што е неспоредлив.
 • Висококвалитетен дизајн дизајниран да работи во екстремни услови и отпорен на бучава во животната средина.
 • Шарен екран за прикажување резултати и поставки во големина од 5 инчи, му овозможува на корисникот да ги контролира целокупните поставки на уредот и да ги прикажува резултатите и карактеристиките на пребарувањето.
 • Идеални интерфејси и програми што ви даваат прецизна контрола и лесна употреба на уредот при пребарување.
 • Главниот оддел за батерии во рачката за носење на уредот може да се отвори и затвори, во кој е лесно да се замени батеријата ако е оштетена без да мора да го отворите главниот дел од уредот.
 • Основната моќност му овозможува на уредот да работи 5 последователни часа на работа на максимално ниво на аудио и нивоа на осветленост на екранот за пребарување.
 • Надворешни слушалки, кои ви дозволуваат да слушате јасни резултати од пребарувањето и сигнали со удобни и разновидни аудио резултати во MP3 и WAVES.
 • Излез на полначот, што овозможува брзо и паметно полнење на батеријата за висока ефикасност и правилно полнење.
 • Влезот за влез на системот за пребарување со повеќе задачи, преку кој можете да го изберете системот со кој сакате да работите, има напреден механички механизам за расклопување и инсталирање на сензорот за пребарување без напор и време.
 • Контролните копчиња за интерконекција, механизмот против вибрации и влажноста работат со едно притискање на копче, што ви овозможува целосна контрола на програмата и поставките на уредот на екранот.
• После обемни истражувања и студии спроведени во нашиот јонски систем, создадовме и развивме многу висок степен со долг дострел (јонски систем), што овозможува брзо идентификување и откривање на јони (електрични атоми) на скапоцени метали закопани под земја, како што е златото , бронза, бакар и платина.
• Овој систем работи преку специјални електронски системи за работа и обработка со напредни интерфејс за пребарување и конфигурација што му овозможува на корисникот да го конфигурира системот и да воспостави рамнотежа да се постигнат загарантирани резултати кои професионално ја одредуваат позицијата на целта.
• Екранот за резултати ги покажува интерактивните резултати што го покажуваат нивото на јачина на сигналот и значително се одразуваат секогаш кога ќе се пристапи кон целта, со индикатор на системот за да се одреди точна цел.
• Интерактивни звуци синхронизирани со сигналот и неговата моќност, каде што значително засегнатите комуницираат според неговата намена и големина.
• Овој систем е опремен со паметна програма за утврдување на неговата длабочина цел врз основа на откривање на силата на рефлектирачките ефекти на јонските нивоа траса.
• Главниот фактор на откривање во овој систем е висока чувствителност, повеќекратна обработка опции и модулот (Антена за висока добивка), кој содржи интегрирана електроника Кола со висока спецификација, многу одлики и функции при пренос и прием на сигнал и пренесување на матичната плоча во уредот за обработка на сигнал и прикажување на резултати на екранот, а оваа единица е заштитена со најновите начини за справување со сите услови и својства на почвата.
Максимална длабочина 20 метри, длабочината на целта може
утврдени со програмата за идентификација
длабочина
Одлично
растојание
Може да открие до 200 метри.
Цели Јонски скапоцени метали: злато,
сребро, бакар, платина, бакар.
Откривање
фреквенција
85 MHz.
Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
акустични и вибрирачки ефекти.
Дигитални индикатори Да, интерактивни индикатори.
Биланс
уред
Рачно, за да добиете загарантирана
Резултати.

 

Додатоци на Јота

 

 

 

Како да се користи Ајакс Јота?