Klayzer Gr Pro

Klayzer Gr Pro

Нормална цена
€5.000,00
Попуст цена
€5.000,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

Дали барате единствена загарантирана технологија за откривање на злато, сурово злато, метали и богатства? Ако ги барате највредните богатства во јадрото на земјата, тогаш оваа технологија е за вас. Земете го ова парче денес од технологијата Klayzer.
Нашиот уред е единствен од ваков вид и користи пет различни системи за наоѓање на злато, метали и различни богатства од земјата. Уредот работи на сите видови почва дури и преку базалтни и метални карпи.
Уредот користи најефикасни системи со употреба на технологии на високофреквентни бранови кои можат да навлезат до длабочина од 20 метри и технологија за откривање напред до 2 километри.
Уредот е опремен со лесен за употреба екран во боја со 2D екран и тони други карактеристики.
Длабочина
VLF 3м
LRL 20м

Системи за пребарување
VLF / LRL

Користете
Лесен за користење

 

Батерија
7 часа работа
Калибрација
Автоматски
Јазици
6 јазици

Klayzer Gr Pro користи 5 системи
откривање:

Едно лице систем за скенирање на поле.
Систем за скенирање со двојно атомско поле.
Длабоко пребарување и скенирање на простори и метални системи.
Систем за површинско скенирање.
Систем за скенер на тетратки.

  Едно лице систем за скенирање на поле.


  Овој систем е одличен систем за прецизно лоцирање на целите и нивно лоцирање од далечина. Може и да скенира
  широки области за кратко време, истовремено намалувајќи ја областа за пребарување. Исто така, има функција на јонско раздвојување за метали.
  Овој систем користи најсовремени технологии и бранови со висока фреквенција
  што може да помине низ слоевите на почвата до 20 метри во
  длабочина и технологија за откривање на напред до 2 км.

   

  Овој систем може
  користени само од една личност
  користејќи го покажувачот
  ракување со пребарување. Бронзените
  антените се поврзани однапред,

  тогаш држете ја рачката така
  со десно како и со лево
  рака. Секоја рачка е поврзана со
  завршете со кабел внатре
  матична плоча. Овој систем
  е многу поефикасна отколку
  други системи за скенирање во
  категорија и користени
  кога пребарувате широко
  области.

  Уредот ги има следните програми за откривање:

  Злато 5,2 Khz
  Сребро 8,7 Khz.
  Бронза 11 Khz
  Бакар 11,9 Khz.
  Ironелезо 19 Khz.
  Места 700 Hz.

  Типичен таен простор:

  Рачките Klayzer Gr Pro имаат простор каде можете да ставите мал дел од него
  метал што го барате во него. Ова многу ја поддржува фреквенцијата на откривање.
  Оваа одлика по дифолт не е овозможена и е оставена на преференциите на корисникот. Уредот веќе нуди голема прецизност при користење
  мешавина помеѓу фреквенциите и рачките за пребарување.

  Систем за скенирање со двојно атомско поле.

  Оваа одлика ви овозможува лесно да го користите уредот во тешки временски услови и сурова околина, како што се планините. Благодарение на можноста на двоен противник, корисникот може да работи со најмал можен број грешки поради ветрови или недостаток на корисничко искуство.

  Овој систем е дизајниран да го користат двајца спротивставени корисници истовремено користејќи збир на две-шипки бакарни рачки за секоја личност на крајот. Еден од корисниците ги држи рачките со порти на крајот за да го поврзе со матичната плоча на уредот.
  Другите две рачки немаат порти и ги држи другиот корисник наспроти и краевите на прачките се поврзани


  Длабоко пребарување и скенирање на простори и метал
  системи.


  Овој систем е исклучително лесен за употреба со точни резултати и
  ефикасност во наоѓање на злато, сурово злато, метали и
  стари монети на длабочина од 3 метри под земјата.
  Овој систем може да препознае скапоцени метали од ефтини и нивни
  простори со голема прецизност во положбата и длабочината.

  КАКО РАБОТИ;


  По поставувањето на рачната калибрација на земјата, работењето
  Пребарувањето започнува со подигнување на фиоката за пребарување 2 см над земјата
  и движејќи го малку надесно и лево паралелно со површината
  земјиште

   

  Кога уредот најде сигнал за метал или простор, уредот го прикажува типот на пронајден метал или просторот. После тоа, корисникот може да ја открие длабочината на објектот во сантиметри. За да избегнете губење на мали и длабоки богатства, треба полека да го преместите фиоката за пребарување од десно кон лево и од лево надесно над областите за пребарување.


  Систем за површинско скенирање.


  Овој систем е идеален за пребарување метали, стари монети
  и злато што е површно на земјата и не е подлабоко од еден метар. На
  Klayzer Gr Pro е калибриран на земја преку автоматски поставки. Со
  На овој начин, копачите на злато обезбедуваат наоѓање на злато со високо
  перформанси во сите тешки почви.

   

  Klayzer Max испорачува резултати директно на 2D екранот со можност за разликување помеѓу четири различни типа на цели: злато, благородни метали, простор и железо. Дисковите за пребарување наведени за овој систем можат да работат под вода длабоко до еден метар. Ова ви овозможува лесно да најдете богатства на бреговите на реките и плажите. Ова ви овозможува лесно да го пренесете вашиот бизнис
  помеѓу вода и почва и работа со сите влажни средини без проблеми. Во овој систем, Klayzer Gr Pro ви овозможува да пронајдете одлични и совршени перформанси и да одредите длабочина во сантиметри.


  Систем за скенер на тетратки.

   

  Во оваа одлика Klayzer Gr Pro е пред сите свои конкуренти во својата категорија во однос на длабочината и лесното ракување со уредот. Користејќи го системот Pinpointer во уредот, корисникот може да ги открие сите метали со висока чувствителност. Дискот за пребарување наведен во овој систем може да работи под вода и да нурка повеќе од еден метар на бреговите на реките и плажите. Ова исто така ви овозможува лесно да се префрлате помеѓу вода и земја и да работите во сите влажни средини без страдања.


  Предности на Klayzer Gr Pro:

  Klayzer Gr Pro е целосно автоматски
  2D детектор за видео што може да се користи
  различни пет системи за откривање кои ви даваат
  аудио и визуелни информации.
  Може да работи во различни почви и најтешки временски услови, без да биде под влијание на сите видови прашина и загадувачи.
  Работи со најголема ефикасност и точност во метални и карпести почви користејќи систем за откривање метали.
  Автоматско прилагодување на калибрацијата и заземјувањето.
  Имате опција да пребарувате различни метали што ги сакате во режимот за пребарување. На пример, ако сакате да пребарувате само злато, од менито можете да изберете само злато.
  Klayzer Gr Pro може да разликува злато, благородни метали, простори, диференцијација на железо и метал.
  Уредот може да работи на шест различни јазици (германски, англиски, француски, шпански, арапски)
  Во Klayzer Gr Pro можете да ја изберете функцијата

  простор и откријте тајни крипти и простории под земја.
  Уредот содржи 3 дискови за пребарување кои ви овозможуваат да работите на различни длабочини. Можете да користите два од овие дискови под вода.
  Мерење на длабочина: уредот може да ги измери длабочините до најблискиот сантиметар.
  Klayzer Gr Pro содржи LED осветлување на екранот, за да можете да работите во темни средини.
   Што има внатре
   Кутијата?