Klayzer Max 2D

Klayzer Max 2D

Нормална цена
€2.100,00
Попуст цена
€2.100,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

Klayzer Max 2D е еден од детекторите за злато што користи дводимензионални технологии.
Тој е разноврсен уред со одлични перформанси и е идеален за ископување злато, златна руда и стари монети.
Набавете го ова футуристичко парче технологија -Klayzer Max 2D- и лесно пронајдете злато и скриени честички од злато скриени под вода и земја. Овие честички можат да тежат до
еден грам.
Klayzer Max 2D е разноврсен уред кој зависи од екран во боја и лесен оперативен систем.
Нашиот уред е чекор понапред од нашите конкуренти во однос на длабочината, употребливоста, лесното дозирање и работата.
Klayzer Max 2D ја освои loveубовта и воодушевувањето на многу златари поради неговиот неверојатен оперативен систем и стабилните перформанси на проширени длабочини.
Klayzer Max 2D доаѓа со 2 кривини на осцилоскоп со 2D екрани во боја.
Благодарение на оваа одлика, уредот може да го уреди резултатот и да прикаже детални цртежи на екранот што ги прикажува откриеното злато и метали и неговата локација.
Klayzer Max 2D е развиен за да им служи на рударите и трагачите по злато и да им даде точни резултати што е можно поскоро. Длабочина
3 м

Системи за пребарување
VLF

Користете
Лесен за користење

Батерија
7 часа работа
Калибрација
Автоматски
Јазици
5 јазици


Карактеристики на Klayzer Max 2D:

Директна 2Д визуелна претстава
Директна 2Д визуелна претстава
Неверојатна карактеристика на разликите
Нумеричка вредност на ID
Лоцирање на прегради
Откривање на длабочина
Карактеристика на исклучување на железо
Карактеристика на отпорност на вода
Работа во темна околина
Систем за откривање минерали
Модерен практичен дизајн
Лесен за користење
Преклопен екран
Повеќејазичен систем

   

  Двојно препознавање на земја  Уредите Klayzer Max можат лесно да се калибрираат на земја или рачно или автоматски.
  На овој начин, рударите можат да гарантираат оптимални перформанси дури и во тежок терен и тврдо тло.
  Новиот Klayzer Max 2D ги реши проблемите со рамнотежата во постарите генерации.
  Функцијата за двојно препознавање, или рачно или автоматско, го направи препознавањето на тлото попрактично и полесно за корисникот.


  Директна 2Д визуелна претстава


  Klayzer Max ви ги покажува резултатите на екранот, цртајќи ги веднаш во 2Д броеви.
  На овој начин можете многу полесно да ја пронајдете својата цел.
  Klayzer Max 2D е најдобриот уред во својата класа во однос на директната 2D визуелна претстава.  Неверојатна карактеристика на разликите

  Klayzer Max ви нуди најдобар квалитет на разликување на пазарот.
  Оваа исклучителна способност се воведува на 4 различни начини на кои се пишуваат, се зборува - звучи -, аритметика и бои.
  Оваа одлика го прави таванот klayzer 2D високо квалитетен детектор за злато, пребарува метали под земја, потоа ги обработува предметите и ви ги презентира што е можно поскоро со голема точност на екранот на уредот.
  Нашиот уред ќе ви заштеди време покажувајќи ви ги само скапоцените богатства што се формираат под земја.


  Нумеричка вредност на ID

  Покрај 2Д цртежи, боење, пишување и глас. Уредот
  Исто така, за вас се разликуваат вредни и непроценливи богатства според нумеричка вредност, а тоа е идентитетот.
  Klayzer Max 2D ќе ви овозможи да ги поставите целите за пребарување користејќи ја нумеричката вредност.
  Оваа технологија мора да ја има, за која било подружница, за промовирање на која било програма.


  Лоцирање на прегради


  Покрај откривањето на метал, Klayzer Max 2D може да идентификува празнини и да најде пештери, засолништа, подруми и простори во форма на 2D цртежи или пишување на екран.
  Уредот исто така нуди карактеристики на функција за тестирање на вакуум што ја намалува маргината на грешка на минимална вредност додека открива празнини.


  Откривање на длабочина


  Klayzer Max 2D е совршен и веќе ги покрива сите ваши потреби. Може да открие подземни цели на длабочина до 3 метри со голема точност.
  Klayzer Max 2D ја покажува целната длабочина во см на екранот.
  Klayzer Max е одличен уред за длабински компјутери во својата категорија уреди.

  Карактеристика на исклучување на железо


  Klayzer Max 2D нуди можност за исклучување на железото во пребарувањето со еден клик.
  Ова му дава поголема шанса на рударот да ги најде посакуваните метали со отфрлање на метали што содржат железо и железо.
  Ова е многу едноставна, но ефективна и практична карактеристика за лесно наоѓање на металниот мета.

  Карактеристика на отпорност на вода

  Сите делови на Klayzer Max 2D се водоотпорни. Може да работи под вода во длабочина до еден метар.
  Ова ви овозможува лесно да минирате на плажите и речните брегови. Исто така, ви помага лесно да ја менувате околината помеѓу земјата и водата. Можете исто така да работите во влажна средина без грижи.

  Работа во темна околина

  Klayzer Max 2D ви овозможува и пребарување злато и метали навечер и во темни пештери.
  Оваа одлика се должи на осветлувањето на областа за пребарување со две светли LED диоди лоцирани зад екранот.

  Систем за откривање минерали


  Klayzer Max 2D нуди напреден систем за контрола на метал (MSS).
  Овој систем им овозможува на рударите да работат во метални почви што е голем сон за секој рудар.
  Уредот е во состојба да открие промени во елементите на почвата и
  ја користи одликата за високо отстранување на минерали за да даде постојан принос на минералните почви.

  Модерен практичен дизајн


  Klayzer Max 2D е дизајниран врз основа на најновата технологија во својата класа.
  Уредот е полесен и полесен за употреба, многу луѓе велат дека е ергономски од кој било друг уред во својата класа.
  Klayzer Max 2D тежи само 1,6 кг. Willе ви овозможи да работите со него подолго време без да се уморите.

  Лесен за користење


  Klayzer Max 2D е лесен за уредот и за аматерите и за професионалците во оваа област, истовремено нудејќи ги сите врвни одлики.
  Тој е најлесниот детектор за употреба со својот екран во боја и многу јазици.
  Уредот нуди лесен интерфејс и лесни менија што му помагаат на корисникот и ги елиминираат влезовите на грешки.

  Преклопен екран


  Благодарение на екранот што се склопува на Klayzer Max 2D, тој го прави уредот помал и може лесно да се носи во ранци.
  За време на работата е заштитен и од надворешни средини.

  Повеќејазичен систем


  Klayzer Max 2D се користи низ целиот свет за да биде подготвен и снабден со 5 интернационалци
  јазици.
  Корисникот може да избере секого и него
  користете како јазик на уредот.
   Германски
  Англиски
  Француски
  Шпански
  Арапски
   Што има внатре
   Кутијата?