ПРИМЕРО

ПРИМЕРО

Нормална цена
€12.000,00
Попуст цена
€12.000,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

 

Ајакс Примеро

Примеро има 9 напредни системи за откривање и истражување на метали, злато, закопани богатства и шуплини, како и повеќе функции.
Научна фантастика покажа технологија на иднината кои може да се применува ефективно, вклучувајќи ги и оние кои може да се применува само на научна фантастика сцени, но со креативен тим на детектор на Ајакс технологија е да се носи квалитет скок и уникатен за прв пат во светот модерната научна реалност пронајдена во најновите и најточни научни системи за откривање и истражување на злато, минерали и подземни богатства.

Белешка: Сите производи на AJAX имаат гаранција од две години.
Опис


• AJAX ве запознава со најмоќните и најпрецизни системи за откривање со напредни системи и софтвер без преседан, сето ова и многу повеќе во Примеро, најдобриот детектор во светот, е навистина нова научна
револуционизира се што ви треба за патување на пребарување и истражување на напредни системи за детекција со прецизност, ефикасност и иновативни методи на истражување, за прв пат, и преку AJAX само за детектор технологија, Primero има уникатен и модерен дизајн кој ви овозможува да работат на сите откривање и системи за истражување, исто така содржи оперативни програми и поставки на високо ниво што ви овозможуваат да ги контролирате целокупните планови на вашите патувања за истражување додека не ја постигнете целта.
• Ајакс Примеро содржи 9 различни системи специјализирани за откривање злато, минерали и закопани цели со високо ниво на технолошка изведба и нови идеи, овие системи ви даваат точни резултати што се интегрирани околу целта со поконкретни детали.

Карактеристики

 • Повеќе функции во еден уред, овозможувајќи му на корисникот да користи 9 напредни системи со точни перформанси без грешки за откривање на злато, богатства и метали под земја.
 • Современиот и уникатен дизајн, кој ви дава сила и самодоверба лесно да ги завршите истражувањата, е лесен за откривање, лесен и лесен за употреба.
 • Овој уред е произведен и целосно дизајниран и сите делови и компоненти во фабриката Ајакс за техники за откривање без употреба на надворешни компоненти, што му дава на уредот високи перформанси, сигурност и квалитет што е неспоредлив.
 • Висококвалитетен дизајн дизајниран да работи во екстремни услови и отпорен на бучава во животната средина.
 • Шарен екран за прикажување резултати и поставки во големина од 5 инчи, му овозможува на корисникот да ги контролира целокупните поставки на уредот и да ги прикажува резултатите и карактеристиките на пребарувањето.
 • Идеални интерфејси и програми што ви даваат прецизна контрола и лесна употреба на уредот при пребарување.
 • Главниот оддел за батерии во рачката за носење на уредот може да се отвори и затвори, во кој е лесно да се замени батеријата ако е оштетена без да мора да го отворите главниот дел од уредот.
 • Основната моќност му овозможува на уредот да работи 5 последователни часа на работа на максимално ниво на аудио и нивоа на осветленост на екранот за пребарување.
 • Може да направите резервна копија од банка за напојување што може да се поврзе со уредот кога главната батерија ќе истече, што ви овозможува да работите со уредот 10 последователни часови.
 • Надворешни слушалки, кои ви дозволуваат да слушате јасни резултати од пребарувањето и сигнали со удобни и разновидни аудио резултати во MP3 и WAVES.
 • Излез на полначот, што овозможува брзо и паметно полнење на батеријата за висока ефикасност и правилно полнење.
 • Влезот за влез на системот за пребарување со повеќе задачи, преку кој можете да го изберете системот со кој сакате да работите, има напреден механички механизам за расклопување и инсталирање на сензорот за пребарување без напор и време.
 • Контролните копчиња за интерконекција, механизмот против вибрации и влажноста работат со едно притискање на копче, што ви овозможува целосна контрола на програмата и поставките на уредот на екранот.


   

  Системи

   

  • Овој систем може да открие злато, богатства, археологија и минерали под земја.
  • Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува резултатите и неговите координати страница за пребарување и насока на целната патека точно на екранот за пребарување и знае детали за вашата дестинација.
  • Системот е развиен во повеќе фази за да се постигне најдобар резултат со лоцирање и следење на цели со долг дострел со голема точност, овој уред го транспортира истражувачот до целна точка со целосно одлучувачко темпо до 100%
  Овој систем не е како кој било друг систем за откривање на долг дострел на пазарот, тој е еден модерен систем со паметен и удобен дизајн со системи за откривање висока чувствителност и сензори кои се поддржани од системи за двоен пренос и прием.
  • Постои единица за пренос на висока фреквенција (антена за висок прием) што овозможува точен пренос бранови за откривање и стимулирање на целниот сигнал, тогаш системот може да прима и прима сигнализира преку антени за прием на двоен стимул (бинарна возбуда), за да се најде целната позиција и да се прикаже во екран со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот за резултати.
  • Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметен систем за рамнотежа на рацете за правилно
  префрлете го уредот, каде што има индикација што му се појавува на корисникот на екранот и го води корисникот до правилен начин на транспорт на уредот за време на долго пребарување.
  • Именуван од рачниот систем поради внесување на пребарувањето на податоците рачно според кориснички потреби.
  • Истражувачот може да го одреди типот на дестинација од списокот на цели што се достапни во неговите менија систем и систем за контрола, со други достапни поставки за контрола на својствата на пребарување, како што се длабочина на пребарување и долги растојанија, а тоа се должи и на потребата на истражувачот.
  Максимална длабочина Може да открие до 50 метри, со
  стандардна контрола на деталните опции: 1
  m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 14 m, 16 m, 18 m,
  20 м, 22 м, 22 м, 27 м, 30 м, 32 м, 35 м, 37 м,
  40 м, 45 м, 50 м.
  Одлично
  растојание
  Може да открие до 2250 м, со контролата
  Напредок во опциите за далечина: 100
  μ, 150 μ, 200 μ, 250 μ, 300 м, 350 м, 400 м, 450
  м, 500 м, 550 м. 600 м, 700 м, 800 м, 900 м,
  1000 м, 1250 м, 1500 м, 1750 м, 2000 м, 2250
  м
  Цели Каталог по избор: Злато, Злато
  грутки, сребро, бакар, бронза, алуминиум,
  железо, платина, пештери, калај,
  олово, метеорит, дијаманти, смарагд,
  Подземни води и шуплина.
  Откривање
  фреквенција
  Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
  проверка на фреквенцијата со две бранови и
  пренесена фреквенција (DCS).
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрациони ефекти за време на
  добиваат каква било индикација за цел
  Дигитални индикатори Да, врската со резултатите покажува
  рута и ориентација на дестинацијата
  на уредот, интелигентен систем на рамнотежа
  раце, прозорец за форма и
  фреквенција на резултатот.
  Биланс
  Земјиште
  Автоматски
  • Првпат во светот во големи детектори на метал е уредот да има автоматски систем за откривање на целта и автоматски ќе го покаже целното име на екранот, исто така, ќе го одреди и растојанието на целта од рачката на уредот, исто така, му овозможува на корисникот да ја одреди позицијата на целта и да ја знаете длабочината каде резултатот автоматски се прикажува на екранот.
  • Овој систем има посебен интерфејс за пребарување кој ги прикажува неговите резултати и координати прецизно пребарувајте ја локацијата и маршрутата на дестинацијата на екранот и детално ги прикажува
  вашата насока на уредот.
  • Системот е развиен во повеќе фази за да се лоцираат целните локации на големи растојанија и со голема точност и го доставува истражувачот до целната точка со целосно одлучувачка стапка до 100%.
  Овој систем не е како кој било друг систем за откривање на долг дострел на пазарот, тој е еден модерен систем со паметен и удобен дизајн со системи за откривање висока чувствителност и сензори кои се поддржани од системи за двоен пренос и прием.
  • Постои единица за пренос на висока фреквенција (антена за висок прием) што овозможува точен пренос бранови за откривање и стимулирање на целниот сигнал, тогаш системот може да прима и прима сигнализира преку антени за прием на двоен стимул (бинарна возбуда), за да се најде целната позиција и да се прикаже во екран со повеќе аудио и дигитални индикатори прикажани на екранот за резултати.

  • Една од најневеројатните карактеристики на уредот е паметен систем за рамнотежа на рацете за правилно префрлете го уредот, каде што има индикација што му се појавува на корисникот на екранот и го води корисникот до правилен начин на транспорт на уредот за време на долго пребарување.
  Максимална длабочина Може да открие до 50 метри, до
  откријте ја длабочината на целите и сфатете ја
  присутни автоматски во системот.
  Одлично
  растојание
  Може да открие до 2850 м и одредува
  целното растојание автоматски на екранот.
  Цели Автоматско откривање на целите во областа
  пребарување, каде што може да открие: Злато,
  Златни грутки, сребро, бакар, бронза,
  алуминиум, железо, калај, олово, пештери,
  дијаманти, смарагд, метеорит, подземни води
  и шуплина.
  Откривање
  фреквенција
  Од 500 Hz до 20 kHz, со системи
  проверка на фреквенцијата со две бранови и
  пренесена фреквенција (DCS).
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрациони ефекти за време на
  добиваат каква било индикација за цел
  Дигитални индикатори Да, врската со резултатите покажува
  рута и ориентација на дестинацијата
  на уредот, интелигентен систем на рамнотежа
  раце, прозорец за форма и
  фреквенција на резултатот.
  Биланс
  Земјиште
  Автоматски
  • После обемни истражувања и студии спроведени на нашиот јонски систем, создадовме и развивме многу високо ниво на долг дострел (јонски систем), што овозможува брзо
  идентификување и откривање на јони (електрични атоми) на благородни метали закопани под земја, како што се злато, бронза, бакар и платина.
  • Овој систем работи преку специјални електронски системи за работа и обработка со напредни интерфејс за пребарување и конфигурација што му овозможува на корисникот да го конфигурира системот и да воспостави рамнотежа да се постигнат загарантирани резултати кои професионално ја одредуваат позицијата на целта.
  • Екранот за резултати прикажува интерактивни резултати кои го покажуваат нивото на јачина на сигналот и е значително засегната секогаш кога ќе се пристапи кон целта, со системска индикација за нејзино утврдување точна цел.
  • Интерактивни звуци синхронизирани со сигналот и неговата моќност, каде што значително засегнатите комуницираат според неговата намена и големина.
  • Овој систем е опремен со паметна програма за утврдување на неговата длабочина цел врз основа на откривање на силата на рефлектирачките ефекти на јонските нивоа траса.
  • Главниот фактор на откривање во овој систем е висока чувствителност, повеќекратна обработка опции и модулот (Антена за висока добивка), кој содржи интегрирана електроника високо квалитетни кола, многу одлики и функции во преносот и приемот на сигналот и префрлете се на матичната плоча на уредот за обработка и прикажување на сигналот резултати на екранот, и оваа единица е заштитена со најновите поправки сите услови и својства на почвата.
  Максимална длабочина 20 метри, длабочината на целта може
  утврдени со програмата за идентификација
  длабочина
  Одлично
  растојание
  Може да открие до 200 метри.
  Цели Јонски скапоцени метали: злато,
  сребро, бакар, платина, бакар.
  Откривање
  фреквенција
  85 MHz.
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрирачки ефекти.
  Дигитални индикатори Да, интерактивни индикатори.
  Биланс
  уред
  Рачно, за да добиете загарантирана
  Резултати.
  • Градиомарт системите се познати по откривање на суптилни промени што се случиле во почвата и идентификување на материјали и минерали во неа, како и празнина.
  • Овој систем обично се состои од големи делови од опрема и големи сензори кои не се лесни за движење и незгодна контрола при пребарување и бавни резултати, но ви обезбедивме интелигентни алатки за контрола и откривање кои покажуваат интегрирани резултати во интерфејсот за пребарување на овој систем.
  • Овој систем обезбедува прецизно мерење на магнетните промени во тлото за откривање и откривање на метални предмети и простори, како и разлика помеѓу нив.
  • За работа во овој систем, единицата за откривање, која е изработена од сензори со голема моќност водени од оператори, мора да биде поврзана.
  • Целосна контрола на критериумите и поставките за пребарување преку интелигентен интерфејс со висока дефиниција.
  • Интерфејсот за резултати го покажува нивото на јачина на сигналот на откриената цел, како и прозорецот
  • на осцилоскопот каде што можете да ја видите големината на пронајдената цел.
  • Програмата за интелигентно мерење на длабочината ви овозможува прецизно мерење на длабочината на целта под земја во однос на мерење на нивото на рефлектирачки промени во магнетното поле.
  Максимална длабочина 10 метри, со мерна карактеристика
  откриена длабочина на целта.
  Цели Се користи за откривање на метал,
  празнини, рударски процедури, археологија,
  и неексплодирани убојни средства, исто така
  се користи за лоцирање на цевки
  и кабли.
  Ниво на мерење Од 20 до 1000μT
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрирачки ефекти.
  Дигитални индикатори Да, индикатори за интерактивен одговор што објаснуваат
  исто така видот и големината на откриените
  цел.
  Биланс
  Земјиште
  Рачно и автоматско, помагање во
  елиминација на магнетни ефекти кои
  предизвикани од почвата
  • Ајакс за технологија на детектори разви нов систем за откривање на пулси за детектори
  метали, на нови нивоа и не како кај другите уреди на пазарот, освен за леснотија на контрола и употреба
  систем за да се постигнат непосредни резултати и исклучително јасно и длабинско истражување.
  • Овие системски стартувања и резултати се прикажуваат преку паметниот интерфејс за пребарување приказ на податоци, резултати и системски поставки.
  • Нашиот систем може да прави разлика помеѓу црни и обоени метали, исто така да открие пештери и места. Разликата помеѓу целите е различна и резултатите се прикажани во неговиот интерфејс систем преку променливи индикатори за секој вид на цел, освен прозорецот за осцилоскоп кој ја означува големината на пронајдената цел.
  • Може да ги прилагоди нивоата на чувствителност и брзината на одговор.
  • Може да го контролира откажувањето на пребарувањето на црн метал.
  • Интелигентна идентификација на серпентина за пребарување за да се утврди потребната енергија и фреквенција за големината на секоја намотка.
  Балансот на земјата е брз процес што го извршува корисникот рачно или автоматски до компатибилност на уредот со земјата и за неговата употреба без пречки или ефекти во најлоши услови почвата.
  Овој систем има карактеристики на брза идентификација на целта и нејзиниот тип, со интегрирани податоци.
  Ајакс ви обезбедува три различни мерења на напредните калеми за пребарување што ви ги даваат различни длабочини во зависност од големината на целта.
  • Достапни калеми за пребарување:
  Намотка за пребарување C1: 18 см x18 см
  Намотка за пребарување C2: 35 см x35 см
  Намотка за пребарување C3: 40 см x45 см
  Максимална длабочина 8 метри.
  Цели Може да открие непроценливи цели, за
  пример: железо, благородни метали за
  пример: злато - и празнина исто така.
  Откривање
  фреквенција
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрирачки ефекти.
  Дигитални индикатори Да, индикатори за интерактивен одговор што објаснуваат
  исто така видот и големината на откриените
  цел.
  Биланс
  Земјиште
  Рачно и автоматско, помагање во
  елиминација на магнетни ефекти кои
  предизвикани од почвата.
  • Овој систем работи со технологија за откривање на злато и метали, што е комбинирана техника со индукција на пулс и анализа на спектрална цел, со нова и уникатна технологија, технологија на анализатор спектар. Овој систем прикажува 3Д-слика на откриената форма на дестинација.
  • Контролниот интерфејс во овој систем ви го дава конечниот резултат на целната слика и нејзиниот формат и целосни детали за тоа
  • Интерфејсот на овој систем е лесен за употреба и удобен за прикажување на вградените резултати околу целта веднаш.
  • Нашиот систем може да прави разлика помеѓу црни и обоени метали, исто така да открие пештери и простори. Разликата помеѓу целите е различна и резултатите се прикажани во неговиот интерфејс систем преку променливи индикатори за секој вид на цел, освен прозорецот за осцилоскоп кој ја означува големината на пронајдената цел.
  Балансот на земјата е брз процес што го извршува корисникот рачно или автоматски до компатибилност на уредот со земјата и за неговата употреба без пречки или ефекти во најлоши услови почвата.
  • Може да ги контролира нивоата на чувствителност и брзината на одговор.
  • Може да го контролира откажувањето на пребарувањето на црн метал.
  Овој систем има карактеристики на брза идентификација на целта и нејзиниот тип, со интегрирани податоци.
  Максимална длабочина 8 метри.
  Цели Може да открие непроценливи цели, за
  пример: железо, благородни метали за
  пример: злато - и празнина исто така.
  Откривање
  фреквенција
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрирачки ефекти.
  Дигитални индикатори Да, индикатори за интерактивен одговор што објаснуваат
  исто така видот и големината на откриените
  цел.
  Биланс
  Земјиште
  Рачно и автоматско, помагање во
  елиминација на магнетни ефекти кои
  предизвикани од почвата.
  • За прв пат во светот, тој го интегрираше системот за директно снимање во главниот екран за обработка на уредот без употреба на надворешен екран за обработка и програми, овој систем ви дава директен приказ на сите работи под земја, како што се закопани и богатства и појаснува големини, неговите длабочини и видови.
  • Посебен систем за инстантно скенирање на системот кој ви дава директен преглед на областа за пребарување во реално време.
  • Можете да користите два вида скенери што доаѓаат со уредот, или преку надолжниот мултитаскинг скенер за скенирање на одредена локација, или преку брз моментален мулти-радарски скенер за покривање и скенирање на голема површина за помалку време.
  • Проверете ја брзината на скенирање, што одговара на брзината и чекорите на корисникот.
  • Баланс на земјата и калибрација, или преку автоматска калибрација на референтниот систем потребен за подесување, или преку рачна калибрација, која корисникот ја одредува според она што тој го смета за соодветно за областа за пребарување.
  • Паузата на скенирање и скенирањето на продолжението може да се изврши веднаш во неколку секунди, без поставки или извештаи.
  Максимална длабочина 30 метри.
  Цели Директен приказ што ги покажува нивните позиции
  минерали и шуплини и разлика помеѓу
  нивните.
  Откривање
  фреквенција
  Автоматско, од 50 MHz до 350 MHz
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрирачки ефекти.
  Дигитални индикатори Да, директното скенирање на екранот ги покажува
  целите и нивните типови веднаш.
  Биланс
  Земјиште
  Рачно и автоматски, помагајќи
  елиминација на магнетни ефекти кои
  предизвикани од почвата.
  • Според нашето истражување, откривме дека секој копач на злато кој користел системи за сликање на земја се соочувал со многу комплексности при користењето на овие уреди и неговите комплексни програми. Сепак, ги поправивме сите овие комплексности и тешкотии во нашите 3Д-системи. Нашиот систем ви дава лесен и непречен начин на користење и секој може лесно да стапи во контакт со него.
  • Постои посебен софтверски интерфејс за управување со системот за 3D слики, што ви овозможува слободно да ги контролирате поставките и својствата на скенирање.
  • Овој систем има неколку опции за завршување на скенирањето:
  • Режим на скенирање со употреба на таблет компјутер за работа во апликација AJAX за анализа.
  • Function функција за скенирање на земја користејќи го директно екранот на уредот, по желба на корисникот.
  • Овој систем ви овозможува да скенирате земјата директно на екранот од страна на подготовка целосно скенирање својства, како што се контрола на скенирање чекори и линии, метод на скенирање, почетна точка, начин на пребарување (автоматски или рачно), а потоа започнете. Резултатите од скенирање и прикажување директно на екранот, како и можноста да се анализира скенирањето и да се најдат цели и
   идентификување на овие точки.
  • Корисникот исто така може да го поврзе уредот со таблет компјутерот преку Bluetooth за да работи во апликацијата Ајакс за анализа, да добие повеќе алатки за анализа и сцени со цели 3Д.
  • Можете да користите два вида скенери што доаѓаат со уредот, или преку надолжниот скенер за повеќе задачи за скенирање на одредена локација или преку брз инстантен мулти-радарски скенер за покривање и скенирање на голема површина за помалку време.
  • Баланс на земјата и калибрација, или преку автоматска калибрација на референтниот систем потребен за подесување, или преку рачна калибрација, која корисникот ја одредува според она што тој го смета за соодветно за областа за пребарување.
  Максимална длабочина 30 метри.
  Цели Метални цели и празнини.
  Откривање
  фреквенција
  Автоматско, од 50 MHz до 350 MHz
  Звучни ефекти Да, чекори за предупредување за чекори на скенирање
  и известувања.
  Дигитални индикатори Да, детално скенирање за изгледот
  целни локации, како и 2D и 3D слики.
  Биланс
  Земјиште
  Рачно и автоматски, помагајќи
  елиминација на магнетни ефекти кои
  предизвикани од почвата.
  • Овој систем работи со техника на скенирање и мерење на електрогеофизика што ги детектира нивоата на електрична отпорност на земјата, за да ги лоцира закопаните метални цели од злато, сребро, бакар, бронза, железо, алуминиум, локацијата на пештери, тунели и подземните води.
  • Биполарно каде е лесен за ракување и движење, овој систем може да тестира одредена локација за да потврди дали минералите се закопани во таа област или не.
  • Преку овој систем можете да пребарувате за одредена цел што ќе ја најдеме преку списокот на цели што се достапни на уредот и можеме да направиме брзо пребарување за да осигуриме дека има цел или не.
  • Овој систем ви обезбедува 2 електрични кабли, како и 2 специјални детектори за заземјување поврзани со земјата за да ја проверите неговата содржина.
  • Овој систем реагира брзо и обезбедува резултати што се прикажуваат директно на екранот со известувања за дестинација.
  Максимална длабочина Може да открие до 50 метри за метали
  и 500 метри за вода и празнина.
  Покриено
  област
  Може да зафаќа површина од 50 квадратни метри
  мерки што можат да се скенираат и
  заверено.
  Цели Злато, сребро, бакар, железо, подземна вода,
  пештери и празнини по негов избор
  тип на цел однапред.
  Звучни ефекти Да, овој систем дава и опционално
  акустични и вибрациони ефекти за време на
  добиваат каква било индикација за цел
  Дигитални индикатори Да, интерфејсот за скенирање за овој систем
  ја покажува неговата веројатност и квалитет
  цел во областа за пребарување и
  потврдува.
  Биланс
  Земјиште
  Автоматски

  Како да го користите Ајакс Примеро?