Теро Видо Експандер злато
Теро Видо Експандер злато
  • Поставете слика на прегледникот на Галеријата, Теро Видо Експандер злато
  • Поставете слика на прегледникот на Галеријата, Теро Видо Експандер злато

Теро Видо Експандер злато

Нормална цена
€5.600,00
Попуст цена
€5.600,00
Нормална цена
Нема на залиха
Единечната цена
по 

Талкајќи низ шумата, истражувајќи непознати земји, барајќи скриени богатства и откривајќи ги тајните на земјата - кој може да каже дека никогаш не ја имал оваа фантазија, да биде вистински ловец на богатства и да открива скриени предмети со помош на професионална техничка опрема? Оваа фантастична фантазија не држеше нас, тим од млади и амбициозни инженери, во нејзините раце и никогаш не ја изгубивме трагата за тоа. За да се оствари оваа фантазија, моравме да ја најдеме вистинската опрема. Сите детектори достапни на пазарот беа или обемни, тешки за употреба или едноставно не беа функционални. Техниките што се користат за откривање, на пример, метални предмети на земја, бараа големо искуство, специјализирано знаење и софистицирана техничка опрема. А сепак откривте само мал дел од она што беше навистина долу. На крајот, само ископувањето ќе ја донесе потврдата.
Преземи
Упатство за употреба: германски Англиски Шпански
Технички податоци: германски Англиски Шпански
Поле на испорака: германски Англиски Шпански
 
Но, мораше да се најде начин да се добијат веродостојни информации за подлогата без потреба од ископување. Ова нè доведе до идеја да започнеме да развиваме свои детектори за подземје. Развивме метод за пребарување лесен за употреба и иновативна графичка претстава на податоците, вклучувајќи тродимензионална големина и утврдување на длабочина. Досега не беше можно да се добијат детални слики за резултатите од подлогата и повторувањата. Ние го сменивме тоа и дизајниравме нова генерација на 3Д подземни детектори, лесни, лесни за употреба, робусни и мали, кои работат само со таблети и со сопствен софтвер. Овие нови детектори се погодни за пребарување метални предмети, тунели и шуплини, цевки, кабли и други длабоко закопани аномалии. Тие се од голем интерес, не само за ловците на аматери, туку и за професионалните археолози, инженери и секој што треба да знае што се крие во земјата.
 
Детектори
Сензори со дигитален сензор-3-оски
Вградена батерија TypeLiFePo4 на полнење
Излезни параметри од 1100mAh
Внатрешен работен напон 3,6 V
Траење на батеријата 6 ч
Време на полнење 6 ч
Полнач 5V / 500mA
Влезен напон 5V
Струја на полнење 500mA
Класа за заштита на ИТ - IP00 (водоотпорен)
Температура на складирање - 10 °
Работна температура -10 ° C - 50 ° C
Релативна влажност 90% без магла!
Радио модул за 2,4 GHz WLAN фреквентен опсег на пренос на податоци
Канали 11
Стапка на пренос (воздух) 11Mbps
Програмиран излез + 10dbm
Чувствителност -91dBm
Микроконтролер на процесорот 8Bit RISC
Максимална работна фреквенција 3,6 MHz
 
 
Опсег на традицијата Теро Видо
Во табелата подолу можете да ја видите целосната содржина на испораката и целата дополнителна опрема. Користените симболи го имаат следното обележување:
X = вклучено
  - = опционално достапно, само со дополнителен трошок

 

 

Теро Видо Експандер / Злато за проширување

 

Теро Видо Експандер

Теро Видо Експандер злато

3Д софтвер со глобална апликација (IOS, Android, Windows)

X

X

Контролна единица GPR-детектор (од 50 до 90 см, може да се прошири)

X

X

Прирачник

X

X

Инфрацрвен термометар

X

X

Слушалки

X

X

Патнички адаптер и полнач

X

X

Куќиште Пели (водоотпорен)

X

X

Таблет 10 зол (IOS, Android, Windows)

Мобилен телефон (IOS, Android, Windows)

 

 
Технички барања за компјутерот
Операционен систем
Windows 10, Android, IOS
Преземете софтвер за дискови од веб-страницата на компанијата
УСБ бр.
Bluetooth бр.
Брзина на процесорот мин. 1GHz
Работна меморија 1 GB RAM меморија
250 MB простор на дискот
Графичка картичка со openGL
Сертификати
Усогласеност со упатствата за СЕ
FCC сертифициран
НЕВЕЛИНА - rEG.-Бр.: DE 73865556
Сертификат за потекло на МКС
Произведено во Германија