Εταιρεία

Η Treasure Hunters είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που κάνει τα πρώτα της βήματα στον τομέα πωλήσεων ανιχνευτών μετάλλων διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην χρήση, στην λειτουργία τους καθώς και στο τομέα της έρευνας.
Κύριος στόχος της Tresure Hunters είναι η παροχή ασφαλών και αξιόπιστων μηχανημάτων προς το ευρύ κοινό με βάση την προφορική και τεχνική υποστήριξη πού είναι ο κύριος στόχος της εταιρείας.
Επιλέγονται προϊόντα τα οποία πρώτα τα επεξεργαζόμαστε εμείς και μετά από πολλές ώρες λειτουργίας σε πραγματικούς στόχους και σε πραγματικές συνθήκες περιβάλλοντος και εφόσον βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την αξιοπιστία τους, τότε και μόνο τότε, τα προτείνουμε στους πελάτες μας πάντα με σεβασμό και πλήρως εναρμονισμένα με την Ελληνική, Ευρωπαϊκή και Αμερικάνικη νομοθεσία.
Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα μηχανήματα που κυκλοφορούν παγκοσμίως και τα οποία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε ερευνητή.
Με μεγάλη μας χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε ώστε να βρούμε λύση στον κάθε προβληματισμό σας και όλοι μαζί να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Με εκτίμηση η ομάδα Treasure Hunters.