Kompania

Treasure Hunters është një kompani fillestare që po hedh hapat e saj të parë në fushën e shitjeve të detektorëve të metaleve me përvojë shumë vjeçare në përdorimin, funksionimin dhe kërkimin e tyre.
Qëllimi kryesor i Tresure Hunters është të sigurojë makina të sigurta dhe të besueshme për publikun e gjerë bazuar në mbështetjen verbale dhe teknike që është qëllimi kryesor i kompanisë.
Zgjedhen produktet të cilat ne së pari i përpunojmë dhe pas shumë orësh operimi në caqe reale dhe në kushte reale mjedisore dhe nëse nxjerrim konkluzione të sigurta për besueshmërinë e tyre, atëherë dhe vetëm atëherë, gjithmonë ua rekomandojmë klientëve tanë me respekt dhe plotësisht në përputhje me greke, evropiane dhe legjislacionin amerikan.
Ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë makineritë më të mira dhe më të besueshme në tregun botëror që do të jenë në gjendje të plotësojnë nevojat dhe kërkesat e rritura të çdo studiuesi.
Ne do të jemi të lumtur t'ju shërbejmë në mënyrë që të gjejmë një zgjidhje për çdo problem tuaj dhe së bashku të mund të arrijmë rezultatin e dëshiruar.
Sinqerisht, ekipi i Gjuetarëve të Thesarit.