ALPHA

ALPHA

Çmimi normal
€5.700,00
Çmimi me zbritje
€5.700,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

 

 

Ajax Alpha

Të gjithë po prisnin për këtë pajisje dhe ne e dimë që keni kërkuar shumë dhe nuk keni mundur të gjeni një pajisje për të arritur qëllimet tuaja, por tani dëshira juaj u bë realitet me ALPHA dhe gjithçka që duhet të bëni është të vazhdoni të lexoni ...

Pajisja ALPHA me teknologji të ndjeshmërisë në distancë dhe dy sisteme me rreze të gjatë për kërkimin dhe zbulimin e arit, thesareve dhe metaleve të tjerë.

Pajisja e parë në botë me largësi të ndjeshme të dy sistemeve me distancë të gjatë, ia vlejti dhe e fitoi atë pas shumë eksperimenteve nga gjuetarët më të famshëm të thesareve midis SHBA, Azisë dhe Evropës, ku provoi aftësinë e saj me rezultate të sakta në zbulimin e distancave objektivat arrijnë 2850 metra dhe thellësi të larta të arrijnë 50 metra nën tokë, dhe me sistemet inteligjente të zbulimit dhe operimit të sistemeve të reja në dispozicion për të gjithë botën për herë të parë në Alpha.

Shënim: Të gjithë produktet AJAX vijnë me një garanci dy-vjeçare.


Përshkrim

• Kjo pajisje ka dy sisteme të integruara të distancës me distancë të gjatë që ju lejojnë të identifikoni arin, thesaret dhe metalet.
Alpha është detektori i parë në botë me distancë të largët. Ai u dha këtë titull pas kryerjes eksperimentet e nevojshme nëpër shumicën gjuetarët famshme thesar në Amerikë, Evropë, Azi dhe Afrikë dhe ka dëshmuar efikasitetin e tij në vendosjen e objektivave nga distanca të gjata deri në 2250 metra dhe deri në 50 metra, si thellësi nëntokësore. Dhe përfshin Sistemet më të fundit të zbulimit, inteligjent dhe funksional, të disponueshëm për herë të parë ndërkombëtarisht vetëm në AJAX Alpha.
• ALPHA është e pajisur me sistemet më moderne dhe të përparuara që specializohen në zbulimin dhe zbulimin e arit, gjuetisë së thesareve dhe metaleve nga distanca të gjata. Kjo pajisje përmban funksione të larta që lejojnë përdoruesin të përfundojë eksplorimin e qëllimeve të tij, në kohën më të vogël dhe përpjekjen më të mundshme.
• Kjo pajisje i siguron përdoruesit një kërkim të plotë të ndërfaqes, i cili tregon rrugën e saktë të synuar dhe sistemet e ekuilibrit inteligjent për transportimin e pajisjes, si dhe destinacionin tuaj, kështu që është pajisja më e mirë pa një konkurrent.
• Kjo pajisje ka dy sisteme zbulimi:
1. Sistemi i zbulimit me distancë të gjatë (manual)
2. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (automatik)

Karakteristikat

 • Kjo pajisje ka një ndërfaqe kërkimi të dedikuar që shfaq rezultatet dhe koordinatat e sitit të kërkimit dhe shtegut të destinacionit me saktësi në ekranin e kërkimit dhe ju mund të identifikoni destinacionin tuaj në pajisje në detaje dhe të pajisur me dy motorë kërkimi me rreze të gjatë të integruar . dorë dhe automatike.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcë dhe besim për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t’u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t’u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar plotësisht dhe të gjitha pjesët dhe përbërësit në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e përbërësve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i krijuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësinë 5 inç, lejon përdoruesin të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe tiparet e kërkimit.
 • Ndërfaqet dhe programet ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës që mbart pajisjen mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësosh baterinë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapësh pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë rresht të funksionimit në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e shkëlqimit të ekranit të kërkimit.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe alarme me rezultate të përshtatshme dhe të ndryshme audio në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikimin e shpejtë dhe të mençur të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Foleja e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të përparuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.
• Ky sistem mund të zbulojë arin, thesaret, arkeologjinë dhe mineralet nëntokësore.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që tregon rezultatet dhe koordinatat e tij
faqe e kërkimit dhe drejtimi i rrugës së synuar me saktësi në ekranin e kërkimit dhe e di
detajoni destinacionin tuaj.
• Sistemi është zhvilluar në faza të shumëfishta për të arritur rezultatin më të mirë duke gjetur dhe
ndjekja e objektivave me rreze të gjatë me saktësi të lartë, kjo pajisje transporton eksploruesin në
pika e synuar me një ritëm plotësisht vendimtar deri në 100%
Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër i zbulimit me rreze të gjatë në treg, është një
sistem modern me dizajn inteligjent dhe komod me sisteme dhe sensorë të zbulimit të ndjeshmërisë së lartë që
mbështeten nga sistemet e transmetimit dhe pranimit të dyfishtë.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e pritjes së lartë) e cila lejon transmetim të saktë
valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë
sinjalet përmes antenave pritëse të stimulit të dyfishtë (ngacmimi binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në
ekran me shumë tregues audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi i ekuilibrit të mençur të duarve për mirë
transferoni pajisjen, aty ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin
mënyra korrekte e transportimit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
• Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit të të dhënave manualisht në përputhje me
nevojat e përdoruesit.
• Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e synimeve të disponueshme në menutë e tij
sistemin dhe sistemin e kontrollit, me cilësime të tjera të disponueshme për të kontrolluar vetitë e kërkimit, të tilla si
thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo gjithashtu për shkak të nevojës së eksploruesit.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, me
kontrolli i paracaktuar në opsionet e thelluara: 1
m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 14 m, 16 m, 18 m,
20 m, 22 m, 22 m, 27 m, 30 m, 32 m, 35 m, 37 m,
40 m, 45 m, 50 m.
Madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2250 m, me kontrollin
Progresi në opsionet e distancave të gjata: 100
μ, 150 μ, 200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450
m, 500 m, 550 m. 600 m, 700 m, 800 m, 900 m,
1000 m, 1250 m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250 m.
Objektivat Katalogu opsional: Ari, copa ari,
argjend, bakër, bronz, hekur, kallaj,
plumbi, alumini, meteori, diamanti,
smerald, zgavër.
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
efektet akustike dhe dridhjet gjatë
merrni ndonjë indikacion të synuar.
Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
rruga e destinacionit dhe orientimi i saj
pajisje, sistemi i ekuilibrit inteligjent të duarve,
dritarja e formularit dhe frekuenca e saj
rezultat.
Bilanci
Terren
Automatik
• isshtë hera e parë në botë në detektorë metali në shkallë të gjerë, që pajisja të ketë një automatik
sistemi i zbulimit të synimeve dhe automatikisht do të tregojë emrin e synuar në ekran, gjithashtu do të përcaktojë
distanca e shënjestrës nga leva e pajisjes, gjithashtu lejon përdoruesin të përcaktojë pozicionin e objektivit
dhe di thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e tij
kërkoni vendndodhjen dhe rrugën e destinacionit me saktësi në ekran dhe shfaq me detaje
drejtimi juaj në pajisje.
• Sistemi është zhvilluar në faza të shumta për të lokalizuar vendet e synuara në distanca të gjata dhe
me saktësi të lartë dhe e sjell studiuesin në pikën e synuar me një shpejtësi plotësisht vendimtare deri në 100%.
Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër i zbulimit me rreze të gjatë në treg, është një
sistem modern me dizajn inteligjent dhe komod me sisteme dhe sensorë të zbulimit të ndjeshmërisë së lartë që
mbështeten nga sistemet e transmetimit dhe pranimit të dyfishtë.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e pritjes së lartë) e cila lejon transmetim të saktë
valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë
sinjalet përmes antenave pritëse të stimulit të dyfishtë (ngacmimi binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në
ekran me shumë tregues audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi i ekuilibrit të mençur të duarve për mirë
transferoni pajisjen, aty ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin
mënyra korrekte e transportimit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, deri në
zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe merrni atë
paraqiten automatikisht ne sistem.
Madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2850 m, dhe përcakton
distanca e synuar automatikisht në ekran.
Objektivat Zbulimi automatik i shënjestrave në zonë
kërko, ku mund të zbulojë: Ari,
copa ari, argjend, bakër, bronz, hekur,
kallaj, plumb, alumini, meteorit,
diamant, smerald, zgavër
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
efektet akustike dhe dridhjet gjatë
merrni ndonjë indikacion të synuar
Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
rruga e destinacionit dhe orientimi i saj
pajisje, sistemi i ekuilibrit inteligjent të duarve,
dritarja e formularit dhe frekuenca e saj
rezultat.
Bilanci
Terren
Automatik

 

 

Aksesorë Alpha


Si të përdorim Ajax Alpha?