Versioni Basic Plus i Tero Vido 3D System
Versioni Basic Plus i Tero Vido 3D System
Versioni Basic Plus i Tero Vido 3D System
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni Basic Plus i Tero Vido 3D System
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni Basic Plus i Tero Vido 3D System
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni Basic Plus i Tero Vido 3D System

Versioni Basic Plus i Tero Vido 3D System

Çmimi normal
€8.000,00
Çmimi me zbritje
€8.000,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Sistemi Tero Vido 3D është një pajisje matëse 3D për
zbulimin dhe zbulimin e saktë të parregullsive në tokë. Bazuar në
teknologji matëse e zhvilluar rishtazi nga Tero Vido GmbH
Gjermania.
 

Pajisja është zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Gjermani. ai
detektori ju ndihmon të zbuloni dhe dalloni të gjitha llojet e metaleve. Softueri i përfshirë tregon nëse keni gjetur metale magnetike si
hekur ose çelik, ose metale të çmuara jo magnetike si ari, argjendi ose bakri.
Përveç kësaj, sistemi Tero Vido është më i përshtatshmi për zbulimin dhe lokalizimin e boshllëqeve nëntokësore, siç janë depot, varret, tunelet ose dhoma të tjera.
 
Çfarë e bën sistemin Tero Vido kaq të veçantë, përveç atij të shtrenjtë
lokalizimi, është depërtimi i thellë i tokës. Në varësi të madhësisë së tij
mund të arrihen thellësi të konsiderueshme deri në 18 metra.
Ndërfaqja e përdoruesit të softuerit në shumë gjuhë është aktualisht
në dispozicion në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, rusisht, arabisht, turqisht, spanjisht,
Greke, Rumune dhe Bullgare. Do të jetë në dispozicion së shpejti
gjuhët Përditësimet automatike dhe të programeve falas përmbajnë, përveç
përmirësimet e softuerit gjithashtu më tej gjuhët e reja.
 
Shkarkoni udhëzuesin e përdoruesit: Gjermanisht Anglisht
 
Sistemi Tero Vido 3D është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe mund të jetë
të përdoret nga kushdo pas një periudhe të shkurtër trainimi.
Përbëhet nga skaneri i tokës i padallueshëm dhe i lehtë dhe një pajisje portative
kompjuter (tablet). Asnjë kabëll ose bateri e rëndë ndërhyn në punën me makinerinë.
Përdoruesi skanon tokën me sensorin dhe rezultatet e skanimit shfaqen në kohë reale në ekranin e kompjuterit. Menjëherë pas përfundimit të procesit të matjes, rezultatet mund të analizohen në softuer. Të dhënat do të ruhen në kompjuter dhe mund të rikuperohen kur është e nevojshme. Kapaciteti i magazinimit, si dhe madhësia e fushës matëse është pothuajse e pakufizuar.
Grafikë me rezolucion të lartë, një nga rezolucionet më të mira dhe më të hollësishme
në treg, së bashku me shumë opsione të konfigurimit në softuer e bëjnë të lehtë
zbulimin e shpejtë të metalit ose vakumit dhe përcaktimin e thellësisë dhe
madhësia e. Sistemi ofron rezultate të përsëritura dhe një
skanimi i skanimit do të konfirmojë rezultatin e matjes. Ju gjithashtu mund të
përdorni sistemin Tero Vido 3D për diskriminimin e metaleve dhe shikoni nëse
gjetja juaj është bërë nga metale ferromagnetike ose metale magnetike me ngjyra. Sistemi Tero Vido 3D është një pajisje për të gjitha qëllimet dhe mund të përdoret në çdo gjendje toke qoftë ajo

ranore, shkëmbore ose argjilore. Parregullsi të vogla metali në toka me të larta
Përqindjet e mineraleve mund të filtrohen me softuer.
 
Të dhënat teknike
 Tabletë me programin e instaluar paraprakisht Tero Vido 3D
 Sensori .............................. Vertikal, 85 cm.
 Sensori 2 ........................... Horizontale, 50 cm.
Μετα Shiriti i transmetimit për sensorin horizontal
 USB-Dongle për shkëmbimin e të dhënave midis sensorit dhe
kompjuter
Φό Kabllo dhe adaptor karikimi për USB ........................ 12 V rrymë e drejtpërdrejtë dhe 220 V AC
Manual dhe udhëzues i fillimit të shpejtë
Kuti mbajtëse fleksibël me mbrojtje të ndjeshme të ekranit prekës.
Case Këllëf i ngurtë bartjeje për sensorë dhe tabletë, Këllëf mbajtës i papërshkueshëm nga uji Peli
 Kufje (Bluetooth / WiFi)
 
 
Detektorë   

o Sensorë .................................... Sensorë dixhitalë me 3 boshte

Bateri e rikarikueshme e integruar

 Lloji .................................... Bateri e rikarikueshme LiPo
Δοση Output .................................... parametrat 800 mAh 4.2V
................... Brendshëm .............................. ...... tensioni operativ 3.0V
Bateria .................................... koha e funksionimit 15h
Ρτι Tarifimi .................................... 1 orë me bazën
adapter, 4 ore me karikues makine

Karikues    

Εισ tensionit të hyrjes .................................... 240/110 V ose 12 V (karikues makine)
Ρτι Rryma e karikimit ................................. 5 V / 500 mA maks.

Matja dhe pesha e detektorëve
Vendosmëria
Gjatësia
 Diametri
Ά pesha
Sensori horizontal 100
100cm
C 5cm.
 1.2 kg
Sensori horizontal 50
C 50cm.
C 5cm.
 0,5 kg
Sensori vertikal
85cm
C 5cm.
8 0,8 kg.
Klasa e Mbrojtjes IP IP ................................. IP 54 (i papërshkueshëm nga uji)
Temperatura e magazinimit ..................... -20 ° deri + 60 ° C
Λειτουργία Temperatura e punës ............... -10 ° në + 50 ° C
Hum Lagështia relative ................................. 5-95%, (pa mjegull)
 Njoftimet .................................... LED me ngjyra
Radioja USB për transferimin e të dhënave

Τήτων Banda e frekuencës .................................... Brezi ISM 2.4 GHz
Kanalet Ια .................................... 126 kanale RF
Μετά Shkalla e transmetimit (ajri) .................................... 2mbps
Prodhimi i programueshëm .................................... 0. -6, -12 ose -18 dBm
 Ndjeshmëria ........................... -82 dBm Ndjeshmëria në 2 Mbps

Procesori

         
O    
 Mikrokontrollues .................................... Mikrokontrollues 8-bitësh me
bazuar në RISC
Λειτουργίας Frekuenca maksimale e funksionimit ................................. 16 MHz
 1KB SRAM, 512K EEPROM
10 Konvertues 10-bit A / D
Transferimi i të dhënave (Bluetooth)

         
O    
Συ diapazoni i frekuencës ................................. 2.5 - 2.4835 GHz
Price Çmimi maksimal i transferimit ................................. 1 Mbps
Δέ Ndjeshmëria e marrësit ........................ -85 dBm
Range Diapazoni maksimal në fshat .............................. Afërsisht 10m

Kërkesat teknike për kompjuterin

         
o Sistemi operativ .................................... Windows 8.1. ose
më të reja
o Disk drive .................................... Disku CD-ROM.
përndryshe: shkarkoni softuer nga faqja e internetit të kompanisë
o USB .................................... USB 2.0 ose më e lartë
o Bluetooth .................................... Për kufje
o Shpejtësia e procesorit .................................... 1 GHz
o Kujtesa e punës ................................. 1 GB RAM
o Kapaciteti i diskut ................................. Disku i ngurtë 250 MB
o Karta Grafike .................................... Në përputhje me DirectX9

 
Certifikatat & amp; Garanci
Certifikatat teknike dhe një garanci 2-vjeçare ofrohen për të gjitha pajisjet
Sistemi 3D Tero Vido. Para daljes së mallit
nga kompania jonë, e inspektuar plotësisht nga inxhinierët tanë. Edhe kjo
dhe testimi intensiv në terren dhe përmirësimet e vazhdueshme sigurojnë që ne të sigurojmë

vazhdimisht me cilësi të lartë dhe gjithmonë një nga profesionistët që është
në dispozicion në treg.
Ne u ofrojmë klientëve privatë dhe profesionistë pa taksa në vendet jashtë
BE. Kërkoni mundësi dhe oferta! Ne do t'ju ndihmojmë ta gjeni
detektori më i mirë për nevojat tuaja!