ELECTRA

ELECTRA

Çmimi normal
€7.000,00
Çmimi me zbritje
€7.000,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

 

Ajax Electra


Diamante dhe gurë të çmuar në duart tuaja me posedimin e pajisjes Electra.
Ka shumë lloje të diamanteve dhe gurëve të çmuar nën tokë, në të njëjtën kohë ka gërmues amatorë dhe tregtarë të interesuar të diamantëve nga të gjitha
llojet dhe gurët e çmuar, por nuk kanë mjetin e avancuar shkencor për t'i drejtuar në vendet e këtyre thesareve.
Në pronësi të Electra, teknologjia më e përparuar në botë për zbulimin dhe kërkimin e gjërave me vlerë, ju do të jeni në gjendje të nxjerrni me lehtësi diamante dhe
gurët e çmuar, si dhe për të gjetur dhe përcaktuar vendndodhjet e saj ku pajisja ka aftësinë për të zbuluar dhe kapur objektivat për të
distancë deri në 2850 metra.

Shënim: Të gjithë produktet AJAX vijnë me një garanci dy-vjeçare.

 

 Përshkrim

Pajisja • Electra vepron në sistemet shkencore dhe teknologjive të avancuara me efikasitet të lartë për zbulimin e diamante dhe gurë të çmuar nën tokë për thellësitë deri në 100 metra duke përdorur sistemet e kërkimit moderne të parashikuara, i cili i jep përdoruesit një ndërfaqe të plotë kërkimi dhe ndjekja e saktë vendndodhjen dhe trajektorja e shënjestrës.
• Pajisja ofron një listë të parametrave, në të cilën mund të kërkoni llojin e kërkuar të synuar me zgjedhjen e distancës së kërkimit dhe thellësisë përpara procesit të kërkimit.
• Lehtësia e përdorimit dhe zbulimit në Electra është një nga karakteristikat e saj më të rëndësishme përveç madhësisë së vogël dhe saktësisë së lartë në performancë.
• Kjo pajisje ka dy sisteme zbulimi:
1. Sistemi i zbulimit me distancë të gjatë (manual)
2. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (automatik)

Karakteristikat

 • Kjo pajisje ka një ndërfaqe kërkimi të dedikuar që shfaq rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e shtegut të destinacionit me saktësi në ekranin e kërkimit dhe ju mund ta dini destinacionin tuaj në pajisje në detaje dhe të pajiseni me dy të integruara kërkimet varg, manuale dhe automatike.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcë dhe besim për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, ka lehtësinë e zbulimit, lehtësinë dhe lehtësinë e përdorimit.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe dizajnuar tërësisht dhe të gjithë përbërësit dhe aksesorët e saj përmes fabrikës Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e përbërësve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi është e pakonkurueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i krijuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekran shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësinë 5 inç, duke lejuar përdoruesin të kontrollojë plotësisht cilësimet e pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe tiparet e kërkimit.
 • Ndërfaqet dhe programet ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës që mbart pajisjen mund të hapet dhe mbyllet, gjë që e bën të lehtë zëvendësimin e baterisë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapësh kutinë kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë rresht të funksionimit në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e ndriçuara të ekranit të kërkimit.
 • Dalja e kufjeve, e cila ju lejon të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe alarme me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikimin e shpejtë dhe të mençur të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Foleja e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të përparuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa ndonjë përpjekje dhe kohë.
 • Kontrolloni ndërfaqen e çelësit, anti-goditjet dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.
• Ky sistem mund të zbulojë diamante dhe gurë të çmuar.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që tregon rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e tij rruga e synuar me saktësi në ekranin e kërkimit dhe e di destinacionin tuaj në detaje.
• Sistemi është zhvilluar në faza të shumëfishta për të arritur rezultatin më të mirë duke identifikuar dhe monitoruar objektiva nga më të ndryshmet
distanca me precizion të lartë, kjo pajisje e sjell eksploruesin në destinacion plotësisht me një shpejtësi vendimtare deri në 100%
• Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër i zbulimit me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn inteligjent dhe komod me Sisteme dhe sensorë zbulimi me ndjeshmëri të lartë të mbështetur nga sisteme të transmetimit dhe marrjes së dyfishtë.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e fitimit të lartë) e cila lejon transmetimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale përmes antenave marrëse të stimulit të dyfishtë (ngacmimi binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe shfaqeni atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga tiparet më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i bilancit të duarve për transportin korrekt të pajisjes, ku ka një tregues shfaqet tek përdoruesi në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur për ta bartur pajisjen gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
• Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit të të dhënave manualisht në përputhje me nevojat e përdoruesit.
• Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e synimeve të disponueshme në sistem dhe menutë e kontrollit, me të tjera cilësimet e disponueshme për të kontrolluar vetitë e kërkimit, të tilla si thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo është gjithashtu për shkak të nevojës së eksploruesit.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 100 metra, me
kontrolli i paracaktuar në opsionet e kërkimit në
thellësia: 1 m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 15 m, 20 m,
25 m, 30 m, 35 m, 45 m, 50 m, 55 m, 60 m, 70 m, 80
m, 90 m, 100 m.
Madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2250 m, me kontrollin
progresi në zgjedhjet e distancave të gjata: 100 m, 150 m,
200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450 m, 500 m,
550 m, 600 m, 700 m, 800 m, 900 m. 1000 m, 1250
m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250 m.
Objektivat Lista opsionale: Diamond - Emerald -
Meteorit - Turmalinë - Safir - Garnet -
Zirkon - Mero - Topaz - Ametist.
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
efektet akustike dhe vibruese në pritje
çdo tregues të objektivave
Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
sistemi i ekuilibrit të zgjuar të duarve,
forma e dritares dhe frekuenca e saj
dalja.
Bilanci
Terren
Automatik
• timeshtë hera e parë në botë në detektorë metali në shkallë të gjerë, është që pajisja të ketë një sistem automatik të zbulimit për shënjestrën dhe do të tregojë automatikisht emri i shënjestrës në ekran, gjithashtu do të përcaktojë distancën e objektivit nga leva e pajisjes, gjithashtu lejon përdoruesin të specifikojë pozicionin e synimit dhe di thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
• Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që tregon rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e tij rruga e destinacionit me saktësi në ekran dhe e di në detaje drejtimin tuaj në pajisjen tuaj.
• Sistemi është zhvilluar në faza të shumta për të lokalizuar pozicionet e synuara në distanca të gjata dhe me saktësi të madhe dhe transporton eksplorues në destinacion plotësisht me një normë vendimtare deri në 100%.
• Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër i zbulimit me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn inteligjent dhe komod me Sisteme dhe sensorë zbulimi me ndjeshmëri të lartë të mbështetur nga sisteme të transmetimit dhe marrjes së dyfishtë.
• Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e fitimit të lartë) e cila lejon transmetimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale përmes antenave marrëse të stimulit të dyfishtë (ngacmimi binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe shfaqeni atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.
• Një nga tiparet më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i bilancit të duarve për transportin korrekt të pajisjes, ku ka një tregues shfaqet tek përdoruesi në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur për ta bartur pajisjen gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 100 metra, deri në zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe paraqiteni atë
automatikisht në sistem.
Madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 2850 m, dhe përcakton
distanca e synuar automatikisht në ekran.
Objektivat Zbulimi automatik i shënjestrave në zonë
ku mund të gjendet: Diamant -
Smerald - Meteorite - Tourmaline - Safir -
Granat - Zirkon - Mero - Topaz - Ametist.
Zbulim
frekuenca
Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
frekuenca e transmetuar (DCS).
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
efektet akustike dhe vibruese në pritje
çdo tregues të objektivave
Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
sistemi i ekuilibrit të zgjuar të duarve,
forma e dritares dhe frekuenca e saj
dalja.
Bilanci
Terren
Automatik

 

Aksesorë Electra

 

 

Si të përdorni Ajax Electra?