GAMMA

GAMMA

Çmimi normal
€8.100,00
Çmimi me zbritje
€8.100,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

 

Ajax Gamma

Pajisja e sistemeve multifunksionale që përmban 3 sisteme të përparuara dhe profesionale të zbulimit.
Sipas hulumtimit tonë, ne zbuluam se të gjithë gërmuesit e arit që përdorën sisteme të imazheve tokësore hasën shumë
kompleksitetet në përdorimin e këtyre pajisjeve dhe softverit të tyre kompleks, por ne i kemi zgjidhur këto kompleksitete dhe vështirësi në
pajisja jonë me sisteme imazhesh 3D, ku sistemi ynë lejon çdokënd që ta përdorë atë lehtësisht dhe pa probleme
kontrolli
Gamma është mjeti kryesor i imazhit për përfundimin e çdo skanimi 3D të suksesshëm.


Shënim: Të gjithë produktet AJAX vijnë me një garanci dy-vjeçare.
Përshkrim

• Gamma ka sistemet më të fundit të përparuara të zbulimit dhe skanimit për zbulimin e arit, metaleve dhe boshllëqeve.
• Kjo pajisje operon në baza të reja teknike dhe moderne elektronike që ofrojnë koncepte dhe dimensione të reja në botën e pajisjeve të imazhit tokësor.
• Një pajisje gama me shumë detyra që lejon përdoruesit të eksplorojnë gjeologjikisht dhe të eksplorojnë gamën e saj të gjerë, me të gjitha mjetet dhe aplikacionet e nevojshme për të përfunduar me sukses kërkimet.
E pajisur me një ekran shumëngjyrësh me rezolucion të lartë 5 inç, kjo pajisje ju lejon të punoni me veçori të përparuara profesionale dhe programe nëntokësore të zbulimit të synimeve me kontroll të plotë të vetive të skanimit dhe rrugës së ekspeditës derisa të arrini objektivin e dëshiruar.
• Kjo pajisje mund të përdoret përmes 3 sistemeve të ndryshme të zbulimit dhe kërkimit
1- Radiometri
2- Skanimi i drejtpërdrejtë
3- Detektor 3D i tokës

Karakteristikat

 • Ka shumë karakteristika për të bërë dallimin midis pajisjes GAMMA dhe pajisjeve të tjera të imazhit tokësor, GAMMA ka një karakter modern teknologjik që nuk ka një lehtësi kaq të tregtimit dhe përdorimit, saktësi dhe shpejtësi në rezultatet e menjëhershme të dhëna nga tre sistemet e siguruara nga pajisja.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcë dhe besim për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t’u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t’u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar plotësisht dhe të gjitha pjesët dhe përbërësit në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e përbërësve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i krijuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësinë 5 inç, lejon përdoruesin të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe tiparet e kërkimit.
 • Ndërfaqet dhe programet ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës që mbart pajisjen mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësosh baterinë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapësh pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë rresht të funksionimit në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e shkëlqimit të ekranit të kërkimit.
 • Mund të rezervoni një bankë energjie që mund të lidhet me pajisjen kur mbaron bateria kryesore, duke ju lejuar të punoni me pajisjen për 10 orë rresht.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe alarme me rezultate të përshtatshme dhe të ndryshme audio në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikimin e shpejtë dhe të mençur të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Foleja e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të përparuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.

Sistemet

 

 

 • Sistemet Gradiosmart janë të njohura për zbulimin e ndryshimeve delikate që kanë ndodhur në tokë dhe identifikimin e materialeve dhe mineraleve brenda saj, si dhe zgavrën.
 • Ky sistem zakonisht përbëhet nga pajisje të mëdha dhe sensorë të mëdhenj që nuk lëvizen lehtë dhe kontroll i papërshtatshëm në kërkim dhe rezultate të ngadalta, por ne ju kemi siguruar mjete inteligjente të kontrollit dhe zbulimit që tregojnë rezultate të integruara në ndërfaqen e kërkimit të këtij sistemi.
 • Ky sistem siguron matjen e saktë të ndryshimeve magnetike në tokë për zbulimin dhe zbulimin e objekteve dhe hapësirave metalike si dhe dallimin midis tyre.
 • Për të punuar në këtë sistem, duhet të lidhet njësia e zbulimit, e cila është bërë nga sensorë me fuqi të lartë të udhëhequr nga operatorët.
 • Kontroll i plotë i kritereve dhe cilësimeve të kërkimit përmes ndërfaqes inteligjente me definicion të lartë.
 • Ndërfaqja e rezultateve tregon nivelin e fuqisë së sinjalit të shënjestrës së zbuluar, si dhe dritaren e oshilloskopit ku mund të shihni madhësinë e objektivit të gjetur.
 • Programi inteligjent i matjes së thellësisë ju ofron një matje të saktë të thellësisë së nëntokës së synuar në drejtim të matjes së nivelit të ndryshimeve reflektuese në fushën magnetike.
Thellësia maksimale 10 metra, me një veçori matëse
thellësia e shënjestrës së zbuluar.
Objektivat Përdoret për të zbuluar metalin,
boshllëqet, procedurat minerare, arkeologjia,
dhe municione të pashpërthyera, gjithashtu
të përdoret për të lokalizuar tubat
dhe kabllot.
Niveli i matjes Nga 20 to në μ 1000μT
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
efektet akustike dhe vibruese.
Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes interaktive që shpjegojnë
gjithashtu lloji dhe madhësia e zbuluar
shënjestër
Bilanci
Terren
Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
eliminimi i efekteve magnetike që
shkaktuar nga toka
 • Për herë të parë në botë, ai integroi sistemin e shfaqjes së menjëhershme në ekranin e tij kryesor të redaktimit
  pajisje pa përdorimin e një ekrani të jashtëm redaktimi dhe programeve, ky sistem ju jep
  një përshkrim i drejtpërdrejtë i të gjitha gjërave nën tokë si të varrosura dhe thesareve dhe sqaron the
  madhësitë, thellësitë dhe llojet e tij.
 • Një sistem i veçantë për skanimin e menjëhershëm të sistemit që ju jep një pamje të menjëhershme të zonës
  kërkim në kohë reale.
 • Mund të përdorni dy lloje skanuesish që vijnë me pajisjen, qoftë përmes skanerit gjatësor
  multitasking për të skanuar një vend specifik, qoftë përmes skanerit me seksion kryq me shumë radarë
  i cili operon me fuqi të drejtpërdrejtë me shpejtësi të lartë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
 • Kontrolloni shpejtësinë e skanimit, e cila korrespondon me shpejtësinë dhe hapat e ecjes së përdoruesit.
 • Bilanci dhe kalibrimi i tokës, qoftë përmes kalibrimit automatik të sistemit të referencës
  kërkohet për akordim, ose përmes kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi në përputhje me rrethanat
  me atë që e konsideron të përshtatshme për zonën e kërkimit.
 • Funksioni i pauzës së skanimit dhe skanimi i rifillimit mund të bëhen menjëherë në sekonda,
  pa ndonjë cilësim ose referencë.
Thellësia maksimale 30 metra.
Objektivat Ekran i drejtpërdrejtë që tregon pozicionet e tyre
minerale dhe kavitete dhe dallimi midis
e tyre.
Zbulim
frekuenca
Automatike, nga 50 MHz në 350 MHz
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
efektet akustike dhe vibruese.
Treguesit dixhitalë Po, skanimi i drejtpërdrejtë i ekranit i tregon ato
objektivat dhe llojet e tyre menjëherë.
Bilanci
Terren
Manualisht dhe automatikisht, duke ndihmuar
eliminimi i efekteve magnetike që
shkaktuar nga toka.
 • Sipas hulumtimit tonë, kemi gjetur se çdo gërmues ari që ka përdorur sistemet e imazheve
  ka hasur shumë ndërlikime në përdorimin e këtyre pajisjeve dhe programeve komplekse
  e. Sidoqoftë, ne kemi rregulluar të gjitha këto ndërlikime dhe vështirësi në sistemet tona 3D. Sistemi ynë
  ju jep një mënyrë të thjeshtë dhe të qetë për t'u përdorur dhe çdokush mund të vihet lehtë në kontakt me të.
 • Ekziston një ndërfaqe e veçantë softuerësh për të operuar sistemin e imazhit 3D, duke ju lejuar këtë
  Mos ngurroni të kontrolloni cilësimet dhe pronat e skanimit.
 • Ky sistem ka disa mundësi për të përfunduar skanimin:
 • Modaliteti i skanimit duke përdorur Tablet PC për të punuar në aplikacionin AJAX për analizë.
 • Function funksioni i skanimit të tokës duke përdorur drejtpërdrejt ekranin e pajisjes, siç dëshiron përdoruesi.
 • Ky sistem ju lejon të skanoni tokën direkt në ekran duke përgatitur veti të plota
  të tilla si kontrollimi i hapave dhe linjave të skanimit, mënyra e skanimit, pika e fillimit,
  metoda e kërkimit (automatike ose manuale) dhe më pas filloni skanimin dhe shfaqjen
  rezultatet direkt në ekran, si dhe aftësia për të analizuar skanimin dhe për të gjetur objektivat dhe
  identifikimin e këtyre pikave.
 • Përdoruesi gjithashtu mund të lidhë pajisjen me Tablet PC përmes Bluetooth për të punuar në aplikacion
  Ajax për analizë, për të marrë më shumë mjete analize dhe skena 3D të synuara.
 • Mund të përdorni dy lloje skanuesish që vijnë me pajisjen, qoftë përmes skanerit gjatësor
  multitasking për të skanuar një vend specifik ose përmes skanerit me prerje tërthore me shumë radarë
  i cili operon me fuqi të drejtpërdrejtë me shpejtësi të lartë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
 • Bilanci dhe kalibrimi i tokës, qoftë përmes kalibrimit automatik të sistemit të referencës
  kërkohet për akordim, ose përmes kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi në përputhje me rrethanat
  me atë që e konsideron të përshtatshme për zonën e kërkimit.
Thellësia maksimale 30 metra.
Objektivat Synimet dhe boshllëqet metalike.
Zbulim
frekuenca
Automatike, nga 50 MHz në 350 MHz
Efektet e zërit Po, hapat paralajmërues për hapat e skanimit
dhe njoftimet.
Treguesit dixhitalë Po, një skanim i hollësishëm për pamjen
vendndodhjet e synuara, si dhe imazhet 2D dhe 3D.
Bilanci
Terren
Manualisht dhe automatikisht, duke ndihmuar
eliminimi i efekteve magnetike që
shkaktuar nga toka.

 

Aksesorë gama

 

 

Si të përdorni Ajax Gamma?