Maska e Artë 6

Maska e Artë 6

Çmimi normal
€650,00
Çmimi me zbritje
€650,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Golden Mask 6 është një detektor metalik VLF për të gjitha përdorimet që operon në 3 frekuenca: 5, 15 ose 30 kHz. Me këto tre frekuenca, të gjitha nevojat tuaja do të plotësohen në mënyrë të përsosur - 5 kHz për trashëgimi, thesare, thesare. 15 kHz për shkarkimin e monedhës dhe përdorimin e përgjithshëm dhe 30 kHz për kërkimin e arit, bizhuteri të vogla ari ose metale dhe objektiva të tjerë të palexueshëm. Kombinuar me spiralën e re të kërkimit Fighter S, kjo është një makinë e vërtetë për të mbuluar çdo stil kërkimi në çdo lloj terreni - nga jo-mineralizuar në shumë të mineralizuar. Detektori elektronik është përmirësuar dhe detektori performon mirë në të tre frekuencat. Ju do të jeni në gjendje të shkoni më thellë dhe të arrini një produktivitet më të mirë në fushë, në pyll ose në plazh.
Në këtë model Maska e Artë zbaton për herë të parë një sistem të vërtetë menuje me modifikime të modifikuara nga përdoruesi. Në këtë mënyrë mund të ndryshoni shpejt, për shembull, nga monedha në trashëgimi me vetëm dy klikime butonash. Mund të ndryshoni cilësimet e paravendosura (të quajtura & quot; programe & quot; në meny) dhe nëse ndryshoni cilësimet, keni mundësinë të ktheheni shpejt në parazgjedhjet e fabrikës. Golden Mask 6 përdor të njëjtën bosht teleskopik si modeli i mëparshëm. Funksionaliteti pa tel zbatohet si standard. Ekziston një version LITE pa funksionalitet wireless për klientë me buxhet të kufizuar.
Blloku i kontrollit Golden Mask 6 është i papërshkueshëm nga uji - nuk mund ta fundosni, por mund të vazhdoni të përdorni detektorin në shi.
Menuja është vetëm në anglisht.
 

 Përfshirë në këtë çantë:

Maskë ari detektor 6 me bosht karboni teleskopik Spiralja e kërkimit (përdoruesi i zgjedhur) + mbrojtës i mbështjelljes së kërkimit. Kufje pa tel. Bateri e karikueshme LiIon dhe karikues i dedikuar,
Mbulesa e baterisë

 

 

Maskë ari 6 specifikime teknike

 • Marka:
 • Maskë e artë
 • Modeli:
 • 6
 • Teknologjia:
 • Vlf

 • Frekuenca:
 • 5, 15 dhe 30 kHz
 • Bilanci i tokës:
 • manual dhe automatik
 • Funksioni i kërkimit:
 • lëvizje, njëngjyrëshe krejt metali, dyngjyrësh
 • Çeqe:
 • Sistemi ekskluziv i menusë me paravendosjet
 • Lloji i vidës:
 • Gm të frekuencave të shumëfishta
 • Pesha (përfshirë bateritë):
 • 1.4 kg me spirale kërkimi të luftëtarit S 13x11 inç
 • Bateria:
 • Bateri LiIon 3000 mAh me karikues special
 • Jetëgjatësia e baterisë:
 • minimumi 12 orë
 • Kufje pa tel:
 • Po, WS105 ose WS106
 • Foleja e kufjeve:
 • 6,35 mm
 • Karikuesi:
 • Karikues i dedikuar li-jon, 100-220V, prizë elektronike
 • Garancia:
 • 5 vjet - paneli elektronik. 2 vjet - gjithçka tjetër përveç baterive