Maskë e Artë Mobile Deep Hunter

Maskë e Artë Mobile Deep Hunter

Çmimi normal
€1.300,00
Çmimi me zbritje
€1.300,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Maska e Artë Deep Hunter Mobile është detektori i parë i impulsit me induksion të maskës së artë. Elektronika bazohet në ato të Pro 5, por prodhon me teknologjinë më të fundit SMD dhe për shkak të kësaj bordi elektronik është pothuajse gjysma e madhësisë së Pro5 dhe pesha gjithashtu është zvogëluar. Funksionet dhe kontrollet janë pothuajse të njëjta me Pro 5. Telefoni celular ka bilancin plotësisht automatik të përjashtimit të tokës (AGEB) dhe kjo e bën detektorin shumë të lehtë për t'u përdorur, madje edhe fillestarët absolutë mund ta përdorin atë me shumë sukses. Ashtu si Pro5, Deep Hunter Mobile ka një veçori të hedhjes së mbeturinave në mënyrë që përdoruesi
të jenë në gjendje të zgjedhin se çfarë reagon detektori - vetëm objektiva të mëdhenj ose të gjitha objektivat. Me këtë tipar objektivat e mbeturinave të vogla mund të eliminohen dhe detektori u përgjigjet vetëm objektivave të mëdhenj - shumë i dobishëm në ish-vendbanimet ose vende të tjera me shumë hekurishte si thonjtë. Mobile përdor të njëjtat mbështjellje si Pro 5 dhe Pro 3SE! Edhe një spiral shasi mund të përdoret, por kjo nuk është ajo për të cilën është krijuar ky detektor. Celulari përdoret për thesare, thesare, trashëgimi dhe madje edhe monedha. Nëse planifikoni të përdorni detektorin e monedhës, merreni atë me spiralën më të vogël. Spiralë shumë të vegjël si 20 dhe 20x30 cm janë në dispozicion si mbështjellje ndihmëse që mund të përdoren për shënjestra të vogla veru dhe madje edhe copa ari.
Dëshironi të shkoni më thellë? Shkarkoni Gmd Deep Hunter i cili përcakton udhëzuesin për thellësinë maksimale.
 

Përfshirë në këtë çantë:

Detektor metali gjahtar i maskave të lëvizshme prej ari instaloi paraprakisht 10 x bateri të rimbushura NiMH. Karikues i përkushtuar i maskës së zgjuar në kërkim të një spiralje të artë