Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE
Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE
Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE

Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE

Çmimi normal
€1.800,00
Çmimi me zbritje
€1.800,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Golden Mask Deep Hunter Pro 3 SE është një model i veçantë nga linja Deep Hunter, i projektuar për të pasur thellësinë maksimale të mundshme të zbulimit. Bazuar në modelin Pro3, por elektronikë e ridizenjuar dhe ekuilibër manual manual shtesë i tokës me buton me shumë shpejtësi për ekuilibër të saktë të tokës dhe thellësi maksimale. Detektori ka një çelës për ta ndryshuar atë në një ekuilibër plotësisht automatik të tokës - për lehtësinë e përdorimit. Funksioni TRASH REJECT për të zgjedhur atë që reagon ndaj detektorit - vetëm shënjestrat e mëdha ose të gjitha objektivat veprojnë vetëm në modalitetin automatik të bilancit të tokës. Me këtë funksion synimet më të vogla eliminohen dhe makina zbulon vetëm objekte të mëdha metalike. Funksioni i hedhjes së mbeturinave është shumë i dobishëm në vendet që preken nga metalet, ku gërmuesi i arit do të dëshironte të kërkonte vetëm për shënjestra të mëdha.
Deep Hunter Pro 3 është krijuar për të zbuluar objekte të mëdha dhe të mesme metalike të varrosura thellë - me diametër 5 cm ose më shumë. Ai gjithashtu mund të zbulojë objektiva më të vegjël, veçanërisht me mbështjellje më të vogla. Si të gjithë modelet e tjera të Deep Hunter, Deep Hunter Pro3 SE është një aparat biznesi i besueshëm me një funksion të veçantë. Lloji i objekteve metalike identifikohet nga dy drita LED - e kuqe për metalet me ngjyra dhe jeshile për hekurin. Dallimi nuk është aq i mirë sa me detektorët VLF, ky është kufizimi i teknologjisë PI.
Paralajmërim! Pro3 SE dhe Pro3 përdorin mbështjellje të zhvilluara rishtazi që nuk janë në përputhje me modelet e mëparshme - Pro dhe Pro2!

Deep Hunter Pro 3 SE ka një sistem të veçantë PLNR (Reduktimi i Zhurmës nga Linja e Energjisë) për kërkim të rehatshëm pranë linjave të energjisë 50 Hz. Mund të porosisni një model të veçantë, të optimizuar për të kërkuar pranë linjave të energjisë 60Hz - kjo frekuencë është e disponueshme në SH.B.A. dhe disa vende të tjera në Amerikën Veriore dhe Jugore, Arabia Saudite, etj.
Për import në SH.B.A., të gjithë detektorët e metaleve Deep Hunter janë çertifikuar sipas rregullave të FCC, çertifikata mund të shihet këtu: Këtu.
Nëse doni të dini se sa e ndjeshme është kjo makinë ndaj caqeve të vogla dhe të mesme, hidhni një vështrim në këtë tabelë: Deep Hunter Pro3 SE Test Thellësia e Ajrit Dëshironi të shkoni më thellë? Shkarkoni magjistarin e konfigurimit të GMD Deep Hunter për thellësinë maksimale.
 

Përfshirë në këtë çantë:

Maskë e Artë Deep Hunter Pro 3 SE detektor metali - shtyllë teleskopike - bateri e para-instaluar e rikarikueshme NiMH - karikues special inteligjent - kasetë lëkure me rrip shpatullash për kutinë elektronike, deri në 3 mbështjellje kërkimi.

125x125 cm. Korniza e spirales

Spiralja e rrumbullakët 42 cm