IOTA

IOTA

Çmimi normal
€6.800,00
Çmimi me zbritje
€6.800,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Ajax Iota

Me një sistem të plotë për zbulimin e thesareve nga distancat e gjata dhe teknikat e larta ..
Në mënyrë që të sigurohen të dhënat më të mira të zbulimit me një detektor me rreze të gjatë
sistemet, AJAX për teknologjinë e detektorit prodhoi më të mirën dhe më së shumti
avancuar midis sistemeve të joneve të larta dhe detektorëve.

Shënim: Të gjithë produktet AJAX vijnë me një garanci dy-vjeçare.
Përshkrim

 • IOTA ju ofron funksione të shumëfishta për të filluar një kërkim të suksesshëm thesari, me të dhëna të integruara dhe të qarta rreth pikës së synuar, e cila ju lejon të përcaktoni thellësinë e shënjestrës së zbuluar me shumë saktësi.
 • Ndërlidhja e rezultateve përmes treguesve ndërveprues ju lejon të lokalizoni objektivin me saktësi deri në 100% dhe të dini madhësinë ose masën e vlerësuar të shënjestrës së zbuluar, e cila ju jep një raport të qartë para procesit të gërmimit.
 • Kjo pajisje është e bazuar në sistemin e zbulimit jon për gjetjen ari dhe nëntokësore thesaret varrosur deri në 20 metra dhe 200 metra të thellë, ju mund të përdorni këtë pajisje në makinë, sepse ajo ka një kapacitet të madh dhe përgjigje të shpejtë për gjetjen dhe njohjen vende objektivin me aftësia për të ruajtur rezultatet për rikthim.

Karakteristikat

 • IOTA ka shumë karakteristika për gjetjen e objektivave në distanca të gjata përmes sistemit jonik me rreze të gjatë.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcë dhe besim për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t’u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t’u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe dizajnuar tërësisht dhe të gjitha pjesët dhe përbërësit e saj në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e përbërësve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i krijuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësinë 5 inç, lejon përdoruesin të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe tiparet e kërkimit.
 • Ndërfaqet dhe programet ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës që mbart pajisjen mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësosh baterinë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapësh pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë rresht të funksionimit në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e shkëlqimit të ekranit të kërkimit.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe alarme me rezultate të përshtatshme dhe të ndryshme audio në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikimin e shpejtë dhe të mençur të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Foleja e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të përparuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.
• Pas hulumtimeve të gjera dhe studimeve të kryera në sistemin tonë jonik, ne kemi krijuar dhe zhvilluar një nivel shumë të lartë me rreze të gjatë (sistemi jonik), i cili lejon identifikimin dhe zbulimin e shpejtë të joneve (atomeve elektrikë) të metaleve të çmuar të varrosur nën tokë, siç është ari , bronz, bakër dhe platin.
• Ky sistem operon përmes sistemeve speciale elektronike të funksionimit dhe përpunimit me të avancuar ndërfaqja e kërkimit dhe konfigurimit që lejon përdoruesin të konfigurojë sistemin dhe të vendosë një ekuilibër për të arritur rezultate të garantuara që përcaktojnë pozicionin e synuar profesionalisht.
• Ekrani i rezultateve tregon rezultatet interaktive që tregojnë nivelin e fuqisë së sinjalit dhe ndikohet ndjeshëm sa herë që afrohet objektivi, me një tregues të sistemit për të përcaktuar cak i saktë.
• Tinguj ndërveprues të sinkronizuar me sinjalin dhe fuqinë e tij, ku ndërveprojnë në mënyrë të konsiderueshme nga qëllimi dhe madhësia e tij.
• Ky sistem është i pajisur me një program inteligjent për përcaktimin e thellësisë së tij shënjestër bazuar në zbulimin e forcës së efekteve reflektuese të niveleve jonike itinerari.
• Faktori kryesor i zbulimit në këtë sistem është ndjeshmëria e lartë, përpunimi i shumëfishtë opsionet dhe moduli (High Gain Antenna), i cili përmban elektronikë të integruar Qarqet me specifikim të lartë, shumë karakteristika dhe funksione në transmetimin dhe marrjen e sinjalit dhe transferimin në pllakën amë në pajisje për përpunimin e sinjalit dhe shfaqjen e rezultatet në ekran dhe kjo njësi mbrohet nga mënyrat më të fundit për t'u marrë me të gjitha kushtet dhe pronat e tokës.
Thellësia maksimale 20 metra, thellësia e shënjestrës mund
përcaktohet nga programi i identifikimit
thellesi.
Madhe
largësia
Mund të zbulojë deri në 200 metra.
Objektivat Metale Jonike të çmuara: ari,
argjend, bakër, platin, bakër.
Zbulim
frekuenca
85 MHz.
Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
efektet akustike dhe vibruese.
Treguesit dixhitalë Po, treguesit interaktivë.
Bilanci
pajisje
Manualisht, për të marrë të garantuar
Rezultatet

 

Aksesorë të Iota

 

 

 

Si të përdorim Ajax Iota?