Klayzer Gr Pro

Klayzer Gr Pro

Çmimi normal
€5.000,00
Çmimi me zbritje
€5.000,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

A po kërkoni një teknologji të vetme të garantuar për zbulimin e arit, arit të papërpunuar, metaleve dhe thesareve? Nëse jeni duke kërkuar thesaret më të vlefshme në thelbin e tokës, atëherë kjo teknologji është për ju. Merrni këtë pjesë sot nga teknologjia Klayzer.
Pajisja jonë është unike në llojin e saj dhe përdor pesë sisteme të ndryshme për të gjetur ar, metale dhe thesare të ndryshme nga toka. Pajisja punon në të gjitha llojet e tokës edhe përmes shkëmbinjve të bazaltit dhe metaleve.
Pajisja përdor sistemet më efikase duke përdorur teknologji të valëve me frekuencë të lartë që mund të depërtojnë në një thellësi prej 20 metrash dhe një teknologji të zbulimit përpara për deri në 2 kilometra.
Pajisja është e pajisur me një ekran me ngjyra të lehtë për t'u përdorur me një ekran 2D dhe me shumë karakteristika të tjera.
Thellesi
VLF 3m
LRL 20m

Sistemet e Kërkimit
VLF / LRL

Përdorni
Lehtë për t'u përdorur

 

Bateria
7 orë pune
Kalibrimi
Automatik
Gjuhët
6 gjuhë

Klayzer Gr Pro përdor 5 sisteme
zbulim:

Një sistem i skanimit në terren i një personi.
Sistemi i skanimit të fushës së dyfishtë të atomit.
Kërkim dhe skanim i thelluar për hapësira dhe sisteme metalike.
Sistemi i skanimit sipërfaqësor.
Sistemi i skanerit të fletoreve.

  Një sistem i skanimit në terren i një personi.


  Ky sistem është një sistem i shkëlqyeshëm për lokalizimin e saktë të objektivave dhe gjetjen e tyre nga distanca. Mund të skanojë gjithashtu
  zona të gjera në një kohë të shkurtër, ndërsa zvogëlon zonën e kërkimit. Ajo gjithashtu ka një tipar të ndarjes jonike për metalet.
  Ky sistem përdor teknologjitë më të fundit dhe valët me frekuencë të lartë
  që mund të kalojnë nëpër shtresat e tokës deri në 20 metra në
  thellësia dhe një teknologji e zbulimit përpara për deri në 2 km.

   

  Ky sistem mundet
  përdoret vetëm nga një person
  duke përdorur treguesin
  trajtimi i kërkimit. Ato prej bronzi
  antenat janë të lidhura nga përpara,

  atëherë mbajeni dorezën kështu
  me të djathtën si dhe me të majtën
  dorë Çdo dorezë është e lidhur nga
  përfundoni me një kabllo në
  pllaka amtare Ky sistem
  është shumë më efektive sesa
  sisteme të tjerë skanimi në
  kategori dhe të përdorura
  kur kërkon gjerësisht
  zonat.

  Pajisja ka programet e mëposhtme të zbulimit:

  Ar 5.2 Khz
  Argjend 8.7 Khz
  Bronx 11 Khz.
  Bakri 11.9 Khz
  Hekur 19 Khz.
  Vendet 700 Hz.

  Hapësira sekrete tipike:

  Dorezat e Klayzer Gr Pro kanë hapësirë ku mund të vendosni një pjesë të vogël të saj
  metal që ju po kërkoni në të. Kjo mbështet shumë frekuencën e zbulimit.
  Kjo veçori nuk është aktivizuar si parazgjedhje dhe u lihet preferencave të përdoruesit. Pajisja tashmë ofron saktësi të madhe duke përdorur
  një përzierje midis frekuencave dhe dorezave të kërkimit.

  Sistemi i skanimit të fushës së dyfishtë të atomit.

  Kjo veçori ju lejon të përdorni pajisjen lehtësisht në kushte të vështira të motit dhe në mjedise të vështira siç janë malet. Falë aftësisë së një kundërshtari të dyfishtë, përdoruesi mund të veprojë me numrin më të vogël të mundshëm të gabimeve për shkak të erërave ose mungesës së përvojës së përdoruesit.

  Ky sistem është krijuar për t'u përdorur nga dy përdorues kundërshtarë njëkohësisht duke përdorur një sërë dorezash bakri me dy shufra për secilin person në fund të tij. Një nga përdoruesit mban dorezat me porta në fund të saj për ta lidhur atë me pllakën amë të pajisjes.
  Dy dorezat e tjera nuk kanë asnjë port dhe mbahen nga përdoruesi tjetër përballë dhe skajet e shufrave janë të lidhura


  Kërkim dhe skanim i thellë për hapësira dhe metal
  sistemet.


  Ky sistem është jashtëzakonisht i lehtë për t'u përdorur me rezultate të sakta dhe
  efikasitetin në gjetjen e arit, arit të papërpunuar, metaleve dhe
  monedha të vjetra në një thellësi prej 3 metrash nën tokë.
  Ky sistem mund të njohë metalet e çmuara nga ato të lira dhe të tyre
  hapësira me saktësi të madhe në pozitë dhe thellësi.

  SI PUNON;


  Pas vendosjes së kalibrimit manual të tokës, funksionimi
  Kërkimi fillon duke ngritur tabaka e kërkimit 2 cm mbi tokë
  dhe duke e lëvizur pak në të djathtë dhe në të majtë paralel me sipërfaqen
  tokë

   

  Kur pajisja gjen një sinjal për metal ose hapësirë, pajisja shfaq llojin e metalit të gjetur ose hapësirën. Pas kësaj, përdoruesi mund të zbulojë thellësinë e objektit në centimetra. Për të shmangur humbjen e thesareve të vegjël dhe të thellë, duhet të lëvizni tabaka e kërkimit nga e djathta në të majtë dhe nga e majta në të djathtë ngadalë mbi zonat e kërkimit.


  Sistemi i skanimit sipërfaqësor.


  Ky sistem është ideal për kërkimin e metaleve, monedhave të vjetra
  dhe ar që është sipërfaqësor në tokë dhe jo më i thellë se një metër.
  Klayzer Gr Pro kalibrohet në tokë përmes cilësimeve automatike. Me
  Në këtë mënyrë, gërmuesit e arit sigurojnë gjetjen e arit me të lartë
  performanca në të gjitha tokat e vështira.

   

  Klayzer Max jep rezultate direkt në ekranin 2D me aftësinë për të bërë dallimin midis katër llojeve të ndryshme të synimeve: ari, metalet e çmuar, hapësira dhe hekuri. Disqet e kërkimit të specifikuara për këtë sistem mund të funksionojnë nën ujë deri në një metër të thellë. Kjo ju lejon të gjeni lehtësisht thesare në brigjet e lumenjve dhe plazheve. Kjo ju lejon të transferoni lehtësisht biznesin tuaj
  midis ujit dhe tokës dhe punoni me të gjitha mjediset e lagështa pa probleme. Në këtë sistem, Klayzer Gr Pro ju lejon të gjeni një performancë të shkëlqyeshme dhe të përsosur dhe të specifikoni thellësinë në centimetra.


  Sistemi i skanerit të fletoreve.

   

  Në këtë veçori, Klayzer Gr Pro është përpara të gjithë konkurrentëve të tij në kategorinë e tij për sa i përket thellësisë dhe trajtimit të lehtë të pajisjes. Duke përdorur sistemin Pinpointer në pajisje, përdoruesi mund të zbulojë të gjitha metalet me ndjeshmëri të lartë. Disku i kërkimit i specifikuar në këtë sistem mund të funksionojë nën ujë dhe të zhyten për më shumë se një metër në brigjet e lumenjve dhe plazheve. Kjo gjithashtu ju lejon të kaloni me lehtësi midis ujit dhe tokës dhe të punoni në të gjitha mjediset e lagështa pa vuajtje.


  Avantazhet e Klayzer Gr Pro:

  Klayzer Gr Pro është plotësisht automatik
  Detektor video 2D që mund të përdoret
  pesë sisteme të ndryshme për zbulimin që ju japin
  informacion audio dhe vizual.
  Mund të funksionojë në toka të ndryshme dhe kushtet më të vështira të motit pa u prekur nga të gjitha llojet e pluhurit dhe ndotësve.
  Operon me efikasitetin dhe saktësinë më të lartë në tokat metalike dhe shkëmbore duke përdorur një sistem të zbulimit të metaleve.
  Kalibrimi automatik dhe rregullimet e tokës.
  Ju keni mundësinë për të kërkuar metale të ndryshme që dëshironi në mënyrën e kërkimit. Për shembull, nëse dëshironi të kërkoni vetëm ar, mund të zgjidhni vetëm ar nga menuja.
  Klayzer Gr Pro mund të bëjë dallimin midis arit, metaleve të çmuar, hapësirave, hekurit dhe diferencimit të metaleve.
  Pajisja mund të funksionojë në gjashtë gjuhë të ndryshme (gjermanisht, anglisht, frëngjisht, spanjisht, arabisht)
  Në Klayzer Gr Pro mund të zgjidhni funksionin

  hapësirë dhe zbuloni kripta dhe dhoma sekrete nën tokë.
  Pajisja përmban 3 disqe kërkimi që ju lejojnë të punoni në thellësi të ndryshme. Ju mund të përdorni dy prej këtyre disqeve nën ujë.
  Matja e thellësisë: pajisja mund të masë thellësitë në centimetrin më të afërt.
  Klayzer Gr Pro përmban ndriçim LED në ekran, kështu që ju mund të punoni në mjedise të errëta.
   Çfarë ka brenda
   Kutia ?