Klayzer Max 2D

Klayzer Max 2D

Çmimi normal
€2.100,00
Çmimi me zbritje
€2.100,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Klayzer Max 2D është një nga detektorët e arit që përdor teknologji dy-dimensionale.
Isshtë një pajisje e gjithanshme me performancë të shkëlqyeshme dhe është ideale për nxjerrjen e arit, xeherit të arit dhe monedhave të vjetra.
Merrni këtë pjesë të teknologjisë futuristike - Klayzer Max 2D - dhe gjeni me lehtësi grimca ari dhe ari të fshehura të fshehura nën ujë dhe tokë. Këto grimca mund të peshojnë deri në
një gram.
Klayzer Max 2D është një pajisje e gjithanshme që varet nga një ekran me ngjyra dhe një sistem operativ i lehtë.
Pajisja jonë është një hap para konkurrentëve tanë për sa i përket thellësisë, përdorshmërisë, lehtësisë së dozimit dhe funksionimit.
Klayzer Max 2D ka fituar dashurinë dhe admirimin e shumë argjendarëve për shkak të sistemit të tij të mrekullueshëm operativ dhe performancës së qëndrueshme në thellësi të zgjeruara.
Klayzer Max 2D vjen me 2 kthesa oshiloskopi me ekrane me ngjyra 2D.
Falë kësaj veçorie, pajisja mund të modifikojë rezultatin dhe të shfaq vizatime të hollësishme në ekran duke treguar arin dhe metalet e zbuluara dhe vendndodhjen e tij.
Klayzer Max 2D është zhvilluar për t'i shërbyer minatorëve dhe kërkuesve të arit dhe për t'u dhënë atyre rezultate të sakta sa më shpejt të jetë e mundur. Thellesi
3 metra

Sistemet e Kërkimit
VLF

Përdorni
Lehtë për t'u përdorur

Bateria
7 orë pune
Kalibrimi
Automatik
Gjuhët
5 gjuhë


Karakteristikat e Klayzer Max 2D:

Paraqitje vizuale e drejtpërdrejtë 2D
Paraqitje vizuale e drejtpërdrejtë 2D
Karakteristikë mahnitëse e dallimeve
Vlera numerike e ID
Gjetja e mbushave
Zbulimi i thellësisë
Karakteristikë e përjashtimit të hekurit
Karakteristikë e rezistencës ndaj ujit
Funksionimi i mjedisit të errët
Sistemi i zbulimit të mineraleve
Dizajn Praktik Modern
Lehtë për t’u përdorur
Ekran i palosshëm
Sistemi shumëgjuhësh

   

  Njohja e dyfishtë e tokës  Pajisjet Klayzer Max mund të kalibrohen lehtësisht në tokë ose manualisht ose automatikisht.
  Në këtë mënyrë, minatorët mund të garantojnë performancë optimale edhe në terrene të vështira dhe toka të forta.
  Klayzer Max 2D i ri ka zgjidhur problemet e ekuilibrit në gjeneratat e vjetra.
  Funksioni i njohjes së dyfishtë, qoftë manual ose automatik, e ka bërë njohjen e tokës më praktike dhe më të lehtë për përdoruesin.


  Paraqitje vizuale e drejtpërdrejtë 2D


  Klayzer Max ju tregon rezultatet në ekran duke i vizatuar ato menjëherë në numra 2D.
  Në këtë mënyrë ju mund ta gjeni qëllimin tuaj shumë më të lehtë.
  Klayzer Max 2D është pajisja më e mirë në klasën e saj për sa i përket përfaqësimit vizual direkt 2D.  Karakteristikë mahnitëse e dallimeve

  Klayzer Max ju ofron cilësinë më të mirë të dallimit në treg.
  Kjo aftësi e jashtëzakonshme prezantohet në 4 mënyra të ndryshme të shkruara, të folura - tinguj -, aritmetikë dhe ngjyra.
  Kjo veçori e bën tavanin klayzer 2D një detektor të arit me cilësi të lartë, kërkon metale nën tokë, pastaj përpunon sendet dhe jua paraqet ato sa më shpejt të jetë e mundur me saktësi të lartë në ekranin e pajisjes.
  Pajisja jonë do t'ju kursejë kohë duke ju treguar vetëm thesaret e çmuara që formohen nën tokë.


  Vlera numerike e ID

  Përveç vizatimeve 2D, ngjyrosjes, shkrimit dhe zërit. Pajisja
  Ai gjithashtu diferencon për ju thesare të vlefshme dhe të paçmueshme sipas një vlere numerike, që është identiteti.
  Klayzer Max 2D do t'ju lejojë të vendosni qëllimet tuaja të kërkimit duke përdorur vlerën numerike.
  Kjo teknologji është e domosdoshme, për çdo Filialin, për të promovuar çdo program.


  Gjetja e mbushave


  Përveç zbulimit të metaleve, Klayzer Max 2D mund të identifikojë boshllëqet dhe të gjejë shpella, strehimore, bodrume dhe hapësira në formën e vizatimeve 2D ose shkrimit të ekranit.
  Pajisja gjithashtu ofron tiparet e një funksioni të testit të vakumit që zvogëlon kufirin e gabimit në një vlerë minimale ndërsa zbulon boshllëqet.


  Zbulimi i thellësisë


  Klayzer Max 2D është perfekt dhe tashmë mbulon të gjitha nevojat tuaja. Mund të zbulojë shënjestra nëntokësore në thellësi deri në 3 metra me saktësi të lartë.
  Klayzer Max 2D tregon thellësinë e synuar në cm në ekran.
  Klayzer Max është një pajisje e shkëlqyeshme për kompjuterë të thelluar në kategorinë e pajisjes së tij.

  Karakteristikë e përjashtimit të hekurit


  Klayzer Max 2D ofron mundësinë për të përjashtuar hekurin në kërkim me një klik të vetëm.
  Kjo i jep minatorit një shans më të mirë për të gjetur metalet e dëshiruara duke hedhur poshtë metalet që përmbajnë hekur dhe hekur.
  Kjo është një tipar shumë i thjeshtë, por efektiv dhe praktik për të gjetur lehtësisht metalin tuaj të synuar.

  Karakteristikë e rezistencës ndaj ujit

  Të gjitha pjesët e Klayzer Max 2D janë të papërshkueshme nga uji. Mund të funksionojë nën ujë deri në një metër thellësi.
  Kjo ju lejon të minoni me lehtësi në plazhe dhe brigje lumenjsh. Kjo gjithashtu ju ndihmon të ndryshoni lehtësisht mjedisin midis tokës dhe ujit. Ju gjithashtu mund të punoni në ambiente të lagështa pa shqetësime.

  Funksionimi i mjedisit të errët

  Klayzer Max 2D gjithashtu ju lejon të kërkoni ari dhe metale gjatë natës dhe në shpella të errëta.
  Kjo karakteristikë është për shkak të ndriçimit të zonës së kërkimit me dy LED të ndritshme të vendosura pas ekranit.

  Sistemi i zbulimit të mineraleve


  Klayzer Max 2D ofron një sistem të përparuar të kontrollit të metaleve (MSS).
  Ky sistem lejon minatorët të punojnë në tokë metalike, e cila është një ëndërr e madhe për çdo minator.
  Pajisja është në gjendje të zbulojë ndryshimet në elementët e tokës dhe
  përdor tiparin e lartë të asgjësimit të mineraleve për të dhënë një rendiment të qëndrueshëm të tokave minerale.

  Dizajn Praktik Modern


  Klayzer Max 2D është krijuar bazuar në teknologjinë më të fundit në klasën e tij.
  Pajisja është më e lehtë dhe më e lehtë për t’u përdorur, shumë njerëz thonë se është ergonomike se çdo pajisje tjetër në klasën e saj.
  Klayzer Max 2D peshon vetëm 1.6 kg. Kjo do t'ju lejojë të punoni me të për periudha të gjata kohore pa u lodhur.

  Lehtë për t’u përdorur


  Klayzer Max 2D është një pajisje miqësore për përdoruesit si për amatorët ashtu edhe për profesionistët në këtë fushë, ndërsa ofron të gjitha tiparet premium.
  Detshtë detektori më i lehtë për t'u përdorur me ekranin e tij me ngjyra dhe shumë gjuhë.
  Pajisja ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe menu të lehta që ndihmojnë përdoruesin dhe eliminojnë hyrjet e gabimeve.

  Ekran i palosshëm


  Falë ekranit të palosshëm në Klayzer Max 2D e bën pajisjen më të vogël dhe mund të bartet lehtësisht në çanta shpine.
  Gjithashtu është i mbrojtur nga mjediset e jashtme gjatë operimit.

  Sistemi shumëgjuhësh


  Klayzer Max 2D përdoret në të gjithë botën për të qenë i gatshëm dhe i furnizuar me 5 ndërkombëtarë
  gjuhët
  Përdoruesi mund të zgjedhë këdo dhe atë
  përdorni si gjuhë pajisje.
   Gjermanisht
  Anglisht
  Frëngjisht
  Spanjisht
  Arabisht
   Çfarë ka brenda
   Kutia ?