OMEGA

OMEGA

Çmimi normal
€6.100,00
Çmimi me zbritje
€6.100,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

 

Ajax Omega

Tani gjetja dhe gërmimi i puseve të ujërave nëntokësore është më i lehtë dhe më i sigurt ......
Pajisja Omega është detektori i parë në shkallë të gjerë në botë që zbulon dhe zbulon vendet e ujërave nëntokësore. Nëse jeni fermer ose punoni në të
Omega është zgjidhja perfekte për të eleminuar problemet e mungesës së ujit dhe problemet aksidentale të shpimit të ujit, të cilat do të kushtojnë
shumë para pa ndonjë përfitim të vogël.


Shënim: Të gjithë produktet AJAX vijnë me një garanci dy-vjeçare.
Përshkrim

• OMEGA është e pajisur me teknologjitë më të fundit për zbulimin dhe zbulimin e vendndodhjeve të ujërave nëntokësore me shumë saktësi. Kjo pajisje ka karakteristika me kapacitet të lartë që lejojnë përdoruesin të përfundojë procesin e kërkimit të ujit në më pak kohë dhe përpjekje.
• Kjo pajisje siguron përdoruesit me një ndërtuar në ndërfaqe kërkimi që tregon rrugën e saktë të synuar dhe të bilancit të zgjuar e sistemeve të transportit pajisjen tuaj dhe destinacion për pajisjen, jo të vërtetë si çdo detektor tjetër e ujit është më e mirë pa ndonjë konkurrentëve, ju mund të kontrollojë dhe zbuloni ujin nëntokësor përmes 3 sistemeve të përparuara që ju japin besimin dhe forcën për të përcaktuar vendndodhjet tuaja të synuara.
• Pajisja ka 3 sisteme zbulimi:
1. Sistemi i zbulimit me distancë të gjatë (manual)
2. Sistemi i zbulimit me rreze të gjatë (automatik)
3. Sistemi i verifikimit gjeofizik

Karakteristikat

 • Sisteme të përparuara të zbulimit dhe kërkimit nëntokësor të ujit, duke kombinuar më shumë se një teknikë dhe sisteme në një pajisje për rezultate të besueshme.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcë dhe besim për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, ka lehtësinë e zbulimit, lehtësinë dhe lehtësinë e përdorimit.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe dizajnuar tërësisht dhe të gjithë përbërësit dhe aksesorët e saj përmes fabrikës Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e përbërësve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi është e pakonkurueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i krijuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësinë 5 inç, lejon përdoruesin të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe tiparet e kërkimit.
 • Ndërfaqet dhe programet ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës që mbart pajisjen mund të hapet dhe mbyllet, gjë që e bën të lehtë zëvendësimin e baterisë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapësh kutinë kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë rresht të funksionimit në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e ndriçuara të ekranit të kërkimit.
 • Dalja e kufjeve, e cila ju lejon të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe alarme me rezultate audio të përshtatshme dhe të larmishme në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikimin e shpejtë dhe të mençur të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Foleja e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të përparuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa ndonjë përpjekje dhe kohë.
 • Kontrolloni ndërfaqen e çelësit, anti-goditjen dhe lagështinë me prekjen e një butoni, e cila ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran
  • Ky sistem është i specializuar në zbulimin e ujërave nëntokësore në distanca të gjata.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që tregon rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e tij rruga e synuar me saktësi në ekranin e kërkimit dhe e di destinacionin tuaj në detaje.
  • Sistemi është zhvilluar në faza të shumëfishta për të arritur rezultatin më të mirë duke identifikuar dhe monitoruar vendet e ujit nga vendet e mëdha distanca me precizion të lartë, kjo pajisje transporton eksploruesin në pjesën e ujit plotësisht me një shpejtësi vendimtare deri në 100%.
  • Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër i zbulimit me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn inteligjent dhe komod me Sisteme dhe sensorë zbulimi me ndjeshmëri të lartë të mbështetur nga sisteme të transmetimit dhe marrjes së dyfishtë.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e fitimit të lartë) e cila lejon transmetimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale përmes antenave marrëse të dy stimulimeve (ngacmimi binar), të gjejë pozicionin e synuar dhe ta shfaqë atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.
  • Një nga tiparet më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i bilancit të duarve për transferimin e saktë të pajisjes, ku ekziston një tregues që shfaqet në përdorues në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur të transportimit të pajisjes gjatë kërkim me rreze të gjatë.
  • Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit të të dhënave manualisht në përputhje me nevojat e përdoruesit.
  • Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e synimeve të disponueshme në sistem dhe menutë e kontrollit, me të tjera cilësimet e disponueshme për të kontrolluar vetitë e kërkimit, të tilla si thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo është gjithashtu për shkak të nevojës së eksploruesit.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 500 metra, me
  kontroll të përgatitur mbi opsionet e kërkimit
  thellësia: 10 m, 20 m, 40 m, 60 m, 80 m, 100 m, 140
  m, 160 m, 180 m, 200 m, 225 m, 250 m, 275 m, 300
  m, 325 m, 350 m, 400 m, 450 m, 500 m.
  Madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2250 m, me kontrollin
  progresi në zgjedhjet e distancave të gjata: 100 m, 150
  μ.200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450 m, 500 m,
  550 m, 600 m, 700 m, 800 m, 900 m, 1000 m, 1250
  m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250 m.
  Objektivat Lista opsionale: Ujë natyral - ujë i kripur -
  Uji i squfurit - të gjitha llojet e ujit.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 9 kHz në 12 kHz, me sisteme verifikimi
  frekuenca e dy valëve dhe e transmetuar
  frekuenca (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese në pritje
  çdo tregues të objektivave
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
  destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
  sistemi i ekuilibrit të zgjuar të duarve,
  forma e dritares dhe frekuenca e saj
  dalja.
  Bilanci
  Terren
  Automatik
  • isshtë hera e parë në botë në detektorët e ujit me rreze të gjatë, është që pajisja të ketë një sistem automatik të zbulimit të synimeve dhe automatikisht do të tregojë emrin e synuar në ekran, gjithashtu do të përcaktojë distancën e synuar nga leva e pajisjes, gjithashtu lejon për përdoruesit për të përcaktuar pozicionin e synuar dhe të dinë thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që tregon rezultatet dhe koordinatat e faqes së kërkimit dhe drejtimin e tij rruga e destinacionit me saktësi në ekran dhe e di në detaje drejtimin tuaj në pajisjen tuaj.
  • Sistemi është zhvilluar në faza të shumëfishta për të lokalizuar pozicionet e ujit nga distanca të gjata dhe me saktësi të madhe dhe transporton eksploruesin në pikën e destinacionit plotësisht në një shkallë vendimtare deri në 100%.
  • Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër për zbulimin e ujit me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me inteligjent dhe komod dizenjimi me sisteme zbulimi me ndjeshmëri të lartë dhe sensorë të mbështetur nga sisteme të transmetimit dhe marrjes së dyfishtë.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e fitimit të lartë) e cila lejon transmetimin e valëve të sakta për të zbuluar dhe stimuluar pozicionet e synuara, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjale përmes antenave marrëse të dy stimulimeve (ngacmimi binar), të gjejë pozicionin e synuar dhe ta shfaqë atë në ekran me tregues të shumtë audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.
  • Një nga tiparet më të mahnitshme të pajisjes është sistemi inteligjent i bilancit të duarve për transferimin e saktë të pajisjes, ku ekziston një tregues që shfaqet në përdorues në ekran dhe e udhëzon përdoruesin në mënyrën e duhur të transportimit të pajisjes gjatë kërkim me rreze të gjatë.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 500 metra, deri në
  zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe paraqiteni atë
  automatikisht në sistem.
  Madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2850m dhe përcakton
  distanca e synuar automatikisht në ekran.
  Objektivat Zbulimi automatik i ujit në zonë
  ku mund të gjeni: Ujë natyral -
  ujë i kripur - ujë sulfat - të gjitha llojet e ujit.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
  verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
  frekuenca e transmetuar (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese në pritje
  çdo tregues të objektivave
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e rezultateve tregon rrugën
  destinacioni dhe orientimi i pajisjes,
  sistemi i ekuilibrit të zgjuar të duarve,
  forma e dritares dhe frekuenca e saj
  dalja.
  Bilanci
  Terren
  Automatik
  • Ky sistem punon me teknikën e skanimit dhe masën elektro-gjeofizike që zbulojnë nivelet e rezistencave elektrike të tokës, për zbulimin e ujërave nëntokësore dhe vendeve arteziane.
  • Përmes këtij sistemi mund të kërkoni për një lloj specifik uji që mund ta identifikoni përmes listës së llojeve të ujit që janë të disponueshëm në pajisje dhe mund të bëni një kërkim të shpejtë për t'u siguruar që ekziston ose nuk është një objektiv.
  • Ky sistem ju siguron 4 kabllo elektrike përveç 4 detektorëve të veçantë të tokës të lidhur në tokë për të kontrolluar përmbajtjen e tij.
  • Ky sistem ju lejon të skanoni një sipërfaqe prej 1000 metra katrorë në një minutë për të siguruar një raport të plotë mbi ujin dhe përmasat dhe thellësitë e tij.
  • Ky sistem është përgjigje e shpejtë dhe ofron rezultate që shfaqen direkt në ekran me alarme të synuara.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 500 metra.
  Të mbuluara
  zonë
  Kabllot e provës që lidhin pajisjen dhe
  toka mund të mbulojë një sipërfaqe prej 1000
  metra katrorë që mund të skanohen dhe
  verifikuar menjëherë.
  Objektivat Lista opsionale: Ujë natyral - ujë i kripur -
  Uji i squfurit - të gjitha llojet e ujit.
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese në pritje
  çdo tregues të objektivave
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e skanimit për këtë sistem
  tregon probabilitetin dhe cilësinë e synuar
  në zonën e kërkimit dhe e konfirmon atë.
  Bilanci
  Terren
  Automatik

   

  Aksesorë Omega

   

   

  Si të përdorni Ajax Omega?