PRIMERO

PRIMERO

Çmimi normal
€12.000,00
Çmimi me zbritje
€12.000,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

 

Ajax Primero

Primero ka 9 sisteme të përparuara për zbulimin dhe eksplorimin e metaleve, arit, thesareve të varrosura dhe zgavrave, si dhe funksione të shumëfishta.
Fiction Shkenca tregon teknologjinë e së ardhmes që mund të aplikohet në mënyrë efektive, duke përfshirë edhe ato që mund të aplikohet vetëm në skenat science fiction, por me ekipin krijues të teknologjisë detektor Ajax që ju sjell një hap cilësor dhe unik për herë të parë në botë në realiteti modern shkencor i gjetur në sistemet më të fundit dhe më të saktë shkencorë për zbulimin dhe kërkimin e arit, mineraleve dhe thesareve nëntokësore.

Shënim: Të gjithë produktet AJAX vijnë me një garanci dy-vjeçare.
Përshkrim


• AJAX ju prezanton me sistemet më të fuqishme dhe të sakta të zbulimit me sisteme dhe programe të përparuara të pashembullta, e gjithë kjo dhe shumë më tepër në Primero, detektori më i mirë në botë, është një vërtet i ri shkencor
revolutionizing gjithçka që ju duhet në udhëtimin e kërkimit dhe të eksploruar sistemeve të avancuara të zbulimit me saktësi, efikasitet dhe metodat e reja kërkimore për herë të parë, dhe me AJAX vetëm për teknologji detektor, Primero ka një dizajn unik dhe modern që ju lejon të punojnë në të gjitha zbulimin dhe sisteme eksplorimi, përmban gjithashtu programe dhe cilësime të nivelit të lartë operativ që ju lejojnë të kontrolloni planet e përgjithshme të udhëtimeve tuaja të eksplorimit derisa të arrini qëllimin tuaj.
• Ajax Primero përmban 9 sisteme të ndryshme të specializuara në zbulimin e arit, mineraleve dhe shënjestrave të varrosura me performancë të nivelit të lartë teknologjik dhe ideve të reja, këto sisteme ju japin rezultatet e sakta që janë të integruara rreth objektivit me detaje më specifike.

Karakteristikat

 • Funksione të shumëfishta në një pajisje, duke lejuar përdoruesin të përdorë 9 sisteme të përparuara me performancë të saktë pa gabime për zbulimin e arit, thesareve dhe metaleve nën tokë.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcë dhe besim për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t’u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t’u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar plotësisht dhe të gjitha pjesët dhe përbërësit në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e përbërësve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i krijuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësinë 5 inç, lejon përdoruesin të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe tiparet e kërkimit.
 • Ndërfaqet dhe programet ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës që mbart pajisjen mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësosh baterinë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapësh pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë rresht të funksionimit në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e shkëlqimit të ekranit të kërkimit.
 • Mund të rezervoni një bankë energjie që mund të lidhet me pajisjen kur mbaron bateria kryesore, duke ju lejuar të punoni me pajisjen për 10 orë rresht.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe alarme me rezultate të përshtatshme dhe të ndryshme audio në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikimin e shpejtë dhe të mençur të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Foleja e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të përparuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.


   

  Sistemet

   

  • Ky sistem mund të zbulojë arin, thesaret, arkeologjinë dhe mineralet nëntokësore.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që tregon rezultatet dhe koordinatat e tij faqe e kërkimit dhe drejtimi i rrugës së synuar me saktësi në ekranin e kërkimit dhe e di detajoni destinacionin tuaj.
  • Sistemi është zhvilluar në faza të shumëfishta për të arritur rezultatin më të mirë duke gjetur dhe ndjekja e objektivave me rreze të gjatë me saktësi të lartë, kjo pajisje transporton eksploruesin në pika e synuar me një ritëm plotësisht vendimtar deri në 100%
  Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër i zbulimit me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn inteligjent dhe komod me sisteme dhe sensorë të zbulimit të ndjeshmërisë së lartë që mbështeten nga sistemet e transmetimit dhe pranimit të dyfishtë.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e pritjes së lartë) e cila lejon transmetim të saktë valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjalet përmes antenave pritëse të stimulit të dyfishtë (ngacmimi binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në ekran me shumë tregues audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.
  • Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi i ekuilibrit të mençur të duarve për mirë
  transferoni pajisjen, aty ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin mënyra korrekte e transportimit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
  • Emërtuar nga sistemi manual për shkak të futjes së kërkimit të të dhënave manualisht në përputhje me nevojat e përdoruesit.
  • Explorer mund të specifikojë llojin e destinacionit nga lista e synimeve të disponueshme në menutë e tij sistemin dhe sistemin e kontrollit, me cilësime të tjera të disponueshme për të kontrolluar vetitë e kërkimit, të tilla si thellësia e kërkimit dhe distancat e gjata, dhe kjo gjithashtu për shkak të nevojës së eksploruesit.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, me
  kontrolli i paracaktuar në opsionet e thelluara: 1
  m, 3 m, 5 m, 7 m, 10 m, 12 m, 14 m, 16 m, 18 m,
  20 m, 22 m, 22 m, 27 m, 30 m, 32 m, 35 m, 37 m,
  40 m, 45 m, 50 m.
  Madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2250 m, me kontrollin
  Progresi në opsionet e distancave të gjata: 100
  μ, 150 μ, 200 μ, 250 μ, 300 m, 350 m, 400 m, 450
  m, 500 m, 550 m. 600 m, 700 m, 800 m, 900 m,
  1000 m, 1250 m, 1500 m, 1750 m, 2000 m, 2250
  m
  Objektivat Katalogu opsional: Ari, Ari
  copa, argjend, bakër, bronz, alumin,
  hekur, platin, shpella, kallaj,
  plumb, meteorit, diamante, smerald,
  Ujë nëntokësor dhe zgavër.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
  verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
  frekuenca e transmetuar (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe dridhjet gjatë
  merrni ndonjë indikacion të synuar
  Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
  rruga dhe orientimi i destinacionit
  e pajisjes, sistemi inteligjent i ekuilibrit
  duart, dritarja e formularit dhe
  frekuenca e rezultatit.
  Bilanci
  Terren
  Automatik
  • isshtë hera e parë në botë në detektorë metali në shkallë të gjerë, që pajisja të ketë një automatik sistemi i zbulimit të synimeve dhe automatikisht do të tregojë emrin e synuar në ekran, gjithashtu do të përcaktojë distanca e shënjestrës nga leva e pajisjes, gjithashtu lejon përdoruesin të përcaktojë pozicionin e objektivit dhe di thellësinë ku rezultati shfaqet automatikisht në ekran.
  • Ky sistem ka një ndërfaqe të veçantë kërkimi që shfaq rezultatet dhe koordinatat e tij kërkoni vendndodhjen dhe rrugën e destinacionit me saktësi në ekran dhe shfaq me detaje
  drejtimi juaj në pajisje.
  • Sistemi është zhvilluar në faza të shumta për të lokalizuar vendet e synuara në distanca të gjata dhe me saktësi të lartë dhe e sjell studiuesin në pikën e synuar me një shpejtësi plotësisht vendimtare deri në 100%.
  Ky sistem nuk është si çdo sistem tjetër i zbulimit me rreze të gjatë në treg, është një sistem modern me dizajn inteligjent dhe komod me sisteme dhe sensorë të zbulimit të ndjeshmërisë së lartë që mbështeten nga sistemet e transmetimit dhe pranimit të dyfishtë.
  • Ekziston një njësi transmetimi me frekuencë të lartë (Antena e pritjes së lartë) e cila lejon transmetim të saktë valët për të zbuluar dhe stimuluar sinjalin e synuar, atëherë sistemi mund të marrë dhe marrë sinjalet përmes antenave pritëse të stimulit të dyfishtë (ngacmimi binar), për të gjetur pozicionin e synuar dhe për ta shfaqur atë në ekran me shumë tregues audio dhe dixhitalë të shfaqur në ekranin e rezultateve.

  • Një nga veçoritë më të mahnitshme të pajisjes është sistemi i ekuilibrit të mençur të duarve për mirë transferoni pajisjen, aty ku ka një tregues që i shfaqet përdoruesit në ekran dhe e udhëzon përdoruesin mënyra korrekte e transportimit të pajisjes gjatë kërkimit me rreze të gjatë.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra, deri në
  zbuloni thellësinë e qëllimeve dhe merrni atë
  paraqiten automatikisht ne sistem.
  Madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 2850 m, dhe përcakton
  distanca e synuar automatikisht në ekran.
  Objektivat Zbulimi automatik i shënjestrave në zonë
  kërko, ku mund të zbulojë: Ari,
  Prerje ari, argjend, bakër, bronz,
  alumini, hekuri, kallaji, plumbi, shpellat,
  diamante, smerald, meteorit, ujëra nëntokësore
  dhe zgavër.
  Zbulim
  frekuenca
  Nga 500 Hz deri në 20 kHz, me sisteme
  verifikimi i frekuencës me dy valë dhe
  frekuenca e transmetuar (DCS).
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe dridhjet gjatë
  merrni ndonjë indikacion të synuar
  Treguesit dixhitalë Po, lidhja e rezultateve tregon
  rruga dhe orientimi i destinacionit
  e pajisjes, sistemi inteligjent i ekuilibrit
  duart, dritarja e formularit dhe
  frekuenca e rezultatit.
  Bilanci
  Terren
  Automatik
  • Pas hulumtimeve të gjera dhe studimeve të kryera mbi sistemin tonë jonik, ne krijuam dhe ne kemi zhvilluar një nivel shumë të lartë të rrezes së gjatë (sistemi jonik), i cili lejon shpejt
  identifikimin dhe zbulimin e joneve (atomeve elektrike) të metaleve të çmuar të groposur nën tokë, të tilla si ari, bronzi, bakri dhe platini.
  • Ky sistem operon përmes sistemeve speciale elektronike të funksionimit dhe përpunimit me të avancuar ndërfaqja e kërkimit dhe konfigurimit që lejon përdoruesin të konfigurojë sistemin dhe të vendosë një ekuilibër për të arritur rezultate të garantuara që përcaktojnë pozicionin e synuar profesionalisht.
  • Ekrani i rezultateve shfaq rezultate interaktive që tregojnë nivelin e fuqisë së sinjalit dhe ndikohet ndjeshëm sa herë që afrohet objektivi, me një tregues të sistemit për përcaktimin e tij cak i saktë.
  • Tinguj ndërveprues të sinkronizuar me sinjalin dhe fuqinë e tij, ku ndërveprojnë në mënyrë të konsiderueshme nga qëllimi dhe madhësia e tij.
  • Ky sistem është i pajisur me një program inteligjent për përcaktimin e thellësisë së tij shënjestër bazuar në zbulimin e forcës së efekteve reflektuese të niveleve jonike itinerari.
  • Faktori kryesor i zbulimit në këtë sistem është ndjeshmëria e lartë, përpunimi i shumëfishtë opsionet dhe moduli (High Gain Antenna), i cili përmban elektronikë të integruar qarqe me cilësi të lartë, shumë karakteristika dhe funksione në transmetimin dhe marrjen e sinjalit dhe transferimi në pllakën amë në pajisje për përpunimin dhe shfaqjen e sinjalit rezultatet në ekran dhe kjo njësi mbrohet nga rregullimet më të fundit të gjitha kushtet dhe vetitë e tokës.
  Thellësia maksimale 20 metra, thellësia e shënjestrës mund
  përcaktohet nga programi i identifikimit
  thellesi.
  Madhe
  largësia
  Mund të zbulojë deri në 200 metra.
  Objektivat Metale Jonike të çmuara: ari,
  argjend, bakër, platin, bakër.
  Zbulim
  frekuenca
  85 MHz.
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit interaktivë.
  Bilanci
  pajisje
  Manualisht, për të marrë të garantuar
  Rezultatet
  • Sistemet Gradiosmart janë të njohura për zbulimin e ndryshimeve delikate që kanë ndodhur në tokë dhe identifikimin e materialeve dhe mineraleve brenda saj, si dhe zgavrën.
  • Ky sistem zakonisht përbëhet nga pajisje të mëdha dhe sensorë të mëdhenj që nuk lëvizen lehtë dhe kontroll i papërshtatshëm në kërkim dhe rezultate të ngadalta, por ne ju kemi siguruar mjete inteligjente të kontrollit dhe zbulimit që tregojnë rezultate të integruara në ndërfaqen e kërkimit të këtij sistemi.
  • Ky sistem siguron matjen e saktë të ndryshimeve magnetike në tokë për zbulimin dhe zbulimin e objekteve dhe hapësirave metalike si dhe dallimin midis tyre.
  • Për të punuar në këtë sistem, duhet të lidhet njësia e zbulimit, e cila është bërë nga sensorë me fuqi të lartë të udhëhequr nga operatorët.
  • Kontroll i plotë i kritereve dhe cilësimeve të kërkimit përmes ndërfaqes inteligjente me definicion të lartë.
  • Ndërfaqja e rezultateve tregon nivelin e forcës së sinjalit të shënjestrës së zbuluar, si dhe dritaren
  • të oshilloskopit ku mund të shihni madhësinë e shënjestrës së gjetur.
  • Programi inteligjent i matjes së thellësisë ju ofron një matje të saktë të thellësisë së nëntokës së synuar në drejtim të matjes së nivelit të ndryshimeve reflektuese në fushën magnetike.
  Thellësia maksimale 10 metra, me një veçori matëse
  thellësia e shënjestrës së zbuluar.
  Objektivat Përdoret për të zbuluar metalin,
  boshllëqet, procedurat minerare, arkeologjia,
  dhe municione të pashpërthyera, gjithashtu
  të përdoret për të lokalizuar tubat
  dhe kabllot.
  Niveli i matjes Nga 20 to në μ 1000μT
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes interaktive që shpjegojnë
  gjithashtu lloji dhe madhësia e zbuluar
  shënjestër
  Bilanci
  Terren
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka
  • Ajax për teknologjinë e detektorit ka zhvilluar një sistem të ri për zbulimin e impulsit për detektorët
  metalet, në nivele të reja dhe jo si në pajisjet e tjera në treg, përveç lehtësisë së kontrollit dhe përdorimit
  sistem për të arritur rezultate të menjëhershme, dhe kërkime jashtëzakonisht të qarta dhe të thelluara.
  • Këto sisteme fillojnë dhe rezultatet shfaqen përmes ndërfaqes inteligjente të kërkimit shfaqja e të dhënave, rezultateve dhe cilësimet e sistemit.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu të zbulojë shpella dhe vendet. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për secilin lloj të shënjestrës, përveç dritares së oshilloskopit e cila tregon madhësinë e synimit të gjetur.
  • Mund të rregullojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve me ngjyra.
  • Identifikimi inteligjent i spirales së kërkimit për të përcaktuar energjinë dhe frekuencën e kërkuar për madhësinë e secilës mbështjellje.
  Balancimi i Tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi manualisht ose automatikisht pajtueshmëria e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa ose efekte në kushtet më të këqija dheu
  Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të shënjestrës dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  Ajax ju ofron tre matje të ndryshme të mbështjellësve të kërkimit të avancuar që ju japin thellësi të ndryshme në varësi të madhësisë së shënjestrës.
  • Spiralët e disponueshëm të kërkimit:
  Spiralja e kërkimit C1: 18 cm x18 cm
  Spiralja e kërkimit C2: 35 cm x35 cm
  Spiralja e kërkimit C3: 40 cm x45 cm
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekur, metale të çmuar për
  shembull: ari - dhe zgavër gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes interaktive që shpjegojnë
  gjithashtu lloji dhe madhësia e zbuluar
  shënjestër
  Bilanci
  Terren
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Ky sistem punon me teknologjinë e zbulimit të arit dhe metaleve, e cila është një teknikë e kombinuar me induksion impuls dhe analizë spektrale të shënjestruar, me teknologji të re dhe unike, teknologji analizues spektri Ky sistem shfaq një imazh 3D të formës së zbuluar të destinacionit.
  • Ndërfaqja e kontrollit në këtë sistem ju jep rezultatin përfundimtar të imazhit të synuar dhe formatit të tij dhe detaje të plota në lidhje me të
  • Ndërfaqja e këtij sistemi është e lehtë për t’u përdorur dhe e përshtatshme për të treguar rezultatet e integruara rreth shënjestrës menjëherë.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu të zbulojë shpella dhe hapësirat. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për secilin lloj të shënjestrës, përveç dritares së oshilloskopit e cila tregon madhësinë e synimit të gjetur.
  Balancimi i Tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi manualisht ose automatikisht pajtueshmëria e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa ose efekte në kushtet më të këqija dheu
  • Mund të kontrollojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve me ngjyra.
  Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të shënjestrës dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekur, metale të çmuar për
  shembull: ari - dhe zgavër gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes interaktive që shpjegojnë
  gjithashtu lloji dhe madhësia e zbuluar
  shënjestër
  Bilanci
  Terren
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Për herë të parë në botë, ai integroi sistemin e imazhit të drejtpërdrejtë në ekranin kryesor të përpunimit të pajisjes pa përdorimin e ndonjë ekrani të përpunimit të jashtëm dhe programeve, ky sistem ju jep një shfaqje të drejtpërdrejtë të të gjitha gjërave nën tokë siç janë varrosur dhe thesaret dhe sqaron madhësitë, në thellësitë e saj dhe llojet.
  • Një sistem i veçantë për skanimin e menjëhershëm të sistemit që ju jep një pamje të drejtpërdrejtë të zonës së kërkimit në kohë reale.
  • Ju mund të përdorni dy llojet e skanerëve që vijnë me pajisjen, ose përmes skanerit gjatësor multitasking për të skanuar një vend specifik, ose përmes skanerit të menjëhershëm me shumë radarë me shpejtësi të lartë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
  • Kontrolloni shpejtësinë e skanimit, e cila korrespondon me shpejtësinë dhe hapat e ecjes së përdoruesit.
  • Bilanci dhe kalibrimi i tokës, ose përmes kalibrimit automatik të sistemit të referencës që kërkohet për akordim, ose përmes kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi në përputhje me atë që ai e konsideron të përshtatshme për zonën e kërkimit.
  • Ndalimi i skanimit dhe skanimi i rifilluar mund të bëhet menjëherë në sekonda, pa asnjë cilësim ose raport.
  Thellësia maksimale 30 metra.
  Objektivat Ekran i drejtpërdrejtë që tregon pozicionet e tyre
  minerale dhe kavitete dhe dallimi midis
  e tyre.
  Zbulim
  frekuenca
  Automatike, nga 50 MHz në 350 MHz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, skanimi i drejtpërdrejtë i ekranit i tregon ato
  objektivat dhe llojet e tyre menjëherë.
  Bilanci
  Terren
  Manualisht dhe automatikisht, duke ndihmuar
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Sipas hulumtimit tonë, ne zbuluam se çdo gërmues ari që përdori sisteme të imazheve tokësore u përball me shumë ndërlikime në përdorimin e këtyre pajisjeve dhe programeve të tyre komplekse. Sidoqoftë, ne kemi rregulluar të gjitha këto ndërlikime dhe vështirësi në sistemet tona 3D. Sistemi ynë ju jep një mënyrë të lehtë dhe të qetë përdorimi dhe çdokush mund të vihet lehtë në kontakt me të.
  • Ekziston një ndërfaqe e veçantë softuerësh për të operuar sistemin e imazheve 3D, duke ju lejuar të kontrolloni lirisht cilësimet dhe pronat e skanimit.
  • Ky sistem ka disa mundësi për të përfunduar skanimin:
  • Modaliteti i skanimit duke përdorur Tablet PC për të punuar në aplikacionin AJAX për analizë.
  • Function funksioni i skanimit të tokës duke përdorur drejtpërdrejt ekranin e pajisjes, siç dëshiron përdoruesi.
  • Ky sistem ju lejon të scan terren direkt në ekran duke përgatitur veti të plotë scan, të tilla si kontrolli i hapave të hetoj dhe të linjave, metodën scan, pikënisje, metoda e kërkimit (automatik ose manual), dhe pastaj të marrë filluar. Scan rezultatet dhe ekranit direkt në ekran, si dhe aftësinë për të analizuar skanimin dhe për të gjetur objektivat dhe
   identifikimin e këtyre pikave.
  • Përdoruesi gjithashtu mund ta lidhë pajisjen me Tablet PC përmes Bluetooth për të punuar në aplikacionin Ajax për analiza, për të marrë më shumë mjete analize dhe skena 3D të synuara.
  • Ju mund të përdorni dy llojet e skanerëve që vijnë me pajisjen, ose përmes skanerit gjatësor multitasking për të skanuar një vend specifik ose përmes skanerit me çast të shpejtë me shumë radarë për të mbuluar dhe skanuar një zonë të madhe në më pak kohë.
  • Bilanci dhe kalibrimi i tokës, ose përmes kalibrimit automatik të sistemit të referencës që kërkohet për akordim, ose përmes kalibrimit manual, i cili përcaktohet nga përdoruesi në përputhje me atë që ai e konsideron të përshtatshme për zonën e kërkimit.
  Thellësia maksimale 30 metra.
  Objektivat Synimet dhe boshllëqet metalike.
  Zbulim
  frekuenca
  Automatike, nga 50 MHz në 350 MHz
  Efektet e zërit Po, hapat paralajmërues për hapat e skanimit
  dhe njoftimet.
  Treguesit dixhitalë Po, një skanim i hollësishëm për pamjen
  vendndodhjet e synuara, si dhe imazhet 2D dhe 3D.
  Bilanci
  Terren
  Manualisht dhe automatikisht, duke ndihmuar
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Ky sistem punon me teknikën e skanimit dhe matjen e elektro-gjeofizikës që zbulojnë nivelet e rezistencës elektrike të tokës, për të gjetur objektivat metalikë të varrosur prej ari, argjendi, bakri, bronzi, hekuri, alumini, vendndodhja e shpellave, tuneleve dhe ujërat nëntokësore.
  • Bipolar, aty ku është i lehtë për tu trajtuar dhe lëvizur, ky sistem mund të provojë një vend specifik për të konfirmuar nëse mineralet janë varrosur në atë zonë apo jo.
  • Përmes këtij sistemi mund të kërkoni për një objektiv specifik që ne e gjejmë përmes listës së synimeve që janë në dispozicion në pajisje dhe ne mund të bëjmë një kërkim të shpejtë për të siguruar që ka një objektiv ose jo.
  • Ky sistem ju siguron 2 kabllo elektrike, si dhe 2 detektorë specialë të tokës të lidhur me tokën për të kontrolluar përmbajtjen e tij.
  • Ky sistem përgjigjet shpejt dhe ofron rezultate që shfaqen direkt në ekran me njoftimet e destinacionit.
  Thellësia maksimale Mund të zbulojë deri në 50 metra për metalet
  dhe 500 metra për ujë dhe zgavër.
  Të mbuluara
  zonë
  Mund të mbulojë një sipërfaqe prej 50 metrash katrorë
  masat që mund të skanohen dhe
  verifikuar.
  Objektivat Ar, argjend, bakër, hekur, ujë nëntokësor,
  shpella dhe boshllëqe të zgjedhura prej tij
  lloji i synuar paraprakisht.
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe dridhjet gjatë
  merrni ndonjë indikacion të synuar
  Treguesit dixhitalë Po, ndërfaqja e skanimit për këtë sistem
  tregon probabilitetin dhe cilësinë e tij
  shënjestra në zonën e kërkimit dhe
  konfirmon.
  Bilanci
  Terren
  Automatik

  Si ta përdorni Ajax Primero?