SEGMA

SEGMA

Çmimi normal
€5.600,00
Çmimi me zbritje
€5.600,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Ajax Segma

Detektori më i mirë i metaleve në botë që punon me dy sisteme shumë efikase të zbulimit të arit dhe mineraleve.
Teknologjia e detektorëve AJAX ka zhvilluar një sistem të ri të induksionit të impulsit për detektorët e metaleve,
në nivele të reja më shumë sesa pajisjet e tjera në treg, përveç lehtësisë së përdorimit të sistemit
merr rezultate të menjëhershme në thellësitë maksimale.


Shënim: Të gjithë produktet AJAX vijnë me një garanci dy-vjeçare.
Përshkrim

• Tani me pajisjen SEGMA është e mundur të gjesh dhe të gjesh objektiva që nuk mund t'i kishe më parë. Kjo pajisje mund të zbulojë deri në 8 metra nën tokë ndërsa shumë pajisje të tjera nuk mund të arrijnë këto thellësi. SEGMA mund t'u përgjigjet menjëherë objektivave dhe të tregojë rezultate, dhe ka një ndërfaqe me definicion të lartë që lejon përdoruesin të punojë lehtësisht në pajisje pa ndërlikime që e shterojnë procesin e kërkimit dhe e bëjnë atë të komplikuar.
• Lehtësia e përdorimit që gjendet në SEGMA e bën atë një pajisje fleksibile, me lëvizje të shpejtë, të konfigurueshme dhe është shumë e fuqishme në shfaqjen dhe shfaqjen e rezultateve. Punon përmes dy sistemeve të ndryshme të zbulimit, në rezultate dhe të dhëna.
1- Pulsi i zgjuar
2- Analizues spektri

Karakteristikat

 • SIGMA ka karakteristika mahnitëse. Ajo ka një potencial të madh në zbulimin e ujërave nëntokësore me besim përmes sistemeve të përparuara të zbulimit, të cilat mund të konfirmojnë dhe zbulojnë objektivat duke siguruar një imazh tre-dimensional të objektivit.
 • Dizajni modern dhe unik, i cili ju jep forcë dhe besim për të përfunduar me lehtësi eksplorimet tuaja, është i lehtë për t’u zbuluar, i lehtë dhe i lehtë për t’u përdorur.
 • Kjo pajisje është prodhuar dhe projektuar plotësisht dhe të gjitha pjesët dhe përbërësit në fabrikën Ajax për teknikat e zbulimit pa përdorimin e përbërësve të jashtëm, gjë që i jep pajisjes performancë të lartë, besueshmëri dhe cilësi të pakrahasueshme.
 • Dizajn me cilësi të lartë i krijuar për të funksionuar në kushte ekstreme dhe rezistent ndaj zhurmës mjedisore.
 • Ekrani shumëngjyrësh për shfaqjen e rezultateve dhe cilësimeve në madhësinë 5 inç, lejon përdoruesin të kontrollojë cilësimet e përgjithshme të pajisjes dhe të shfaqë rezultatet dhe tiparet e kërkimit.
 • Ndërfaqet dhe programet ideale që ju japin kontroll të saktë dhe lehtësi në përdorimin e pajisjes kur kërkoni.
 • Ndarja kryesore e baterisë brenda dorezës që mbart pajisjen mund të hapet dhe mbyllet, në të cilën është e lehtë të zëvendësosh baterinë nëse është dëmtuar pa pasur nevojë të hapësh pjesën kryesore të pajisjes.
 • Fuqia bazë lejon që pajisja të funksionojë për 5 orë rresht të funksionimit në nivelet maksimale të audios dhe nivelet e shkëlqimit të ekranit të kërkimit.
 • Mund të rezervoni një bankë energjie që mund të lidhet me pajisjen kur mbaron bateria kryesore, duke ju lejuar të punoni me pajisjen për 10 orë rresht.
 • Kufje të jashtme, të cilat ju lejojnë të dëgjoni rezultate të qarta kërkimi dhe alarme me rezultate të përshtatshme dhe të ndryshme audio në MP3 dhe WAVES.
 • Dalja e karikuesit, e cila lejon karikimin e shpejtë dhe të mençur të baterisë për efikasitet të lartë dhe karikim të duhur.
 • Foleja e hyrjes së sistemit të kërkimit me shumë detyra, përmes së cilës mund të zgjidhni sistemin me të cilin dëshironi të punoni, ka një mekanizëm mekanik të përparuar për të çmontuar dhe instaluar sensorin e kërkimit pa përpjekje dhe kohë.
 • Çelësat e kontrollit të ndërlidhjes, mekanizmi anti-dridhje dhe lagështia funksionojnë me prekjen e një butoni, i cili ju jep kontroll të plotë të programit dhe cilësimeve të pajisjes në ekran.


  SISTEMET

  • Ajax për teknologjinë e detektorit ka zhvilluar një sistem të ri për zbulimin e impulsit për detektorët metalet, në nivele të reja dhe jo si në pajisjet e tjera në treg, përveç lehtësisë së kontrollit dhe përdorimit sistem për të arritur rezultate të menjëhershme, dhe kërkime jashtëzakonisht të qarta dhe të thelluara.
  • Këto sisteme fillojnë dhe rezultatet shfaqen përmes ndërfaqes inteligjente të kërkimit shfaqja e të dhënave, rezultateve dhe cilësimet e sistemit.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu të zbulojë shpella dhe vendet. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për secilin lloj të shënjestrës, përveç dritares së oshilloskopit e cila
  tregon madhësinë e synimit të gjetur.
  • Mund të rregullojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve me ngjyra.
  • Identifikimi inteligjent i spirales së kërkimit për të përcaktuar energjinë dhe frekuencën e kërkuar për madhësinë e secilës mbështjellje.
  Balancimi i Tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi manualisht ose automatikisht pajtueshmëria e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa ose efekte në kushtet më të këqija dheu
  Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të shënjestrës dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  Ajax ju ofron tre matje të ndryshme të mbështjellësve të kërkimit të avancuar që ju japin thellësi të ndryshme në varësi të madhësisë së shënjestrës.
  • Spiralët e disponueshëm të kërkimit:
  Spiralja e kërkimit C1: 18 cm x18 cm
  Spiralja e kërkimit C2: 35 cm x35 cm
  Spiralja e kërkimit C3: 40 cm x45 cm
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekur, metale të çmuar për
  shembull: ari - dhe zgavër gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes interaktive që shpjegojnë
  gjithashtu lloji dhe madhësia e zbuluar
  shënjestër
  Bilanci
  Terren
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.
  • Ky sistem punon me teknologjinë e zbulimit të arit dhe metaleve, e cila është një teknikë e kombinuar me induksion impuls dhe analizë spektrale të shënjestruar, me teknologji të re dhe unike, teknologji analizues spektri Ky sistem shfaq një imazh 3D të formës së zbuluar të destinacionit.
  • Ndërfaqja e kontrollit në këtë sistem ju jep rezultatin përfundimtar të imazhit të synuar dhe formatit të tij dhe detaje të plota në lidhje me të.
  • Ndërfaqja e këtij sistemi është e lehtë për t’u përdorur dhe e përshtatshme për të treguar rezultatet e integruara rreth shënjestrës menjëherë.
  • Sistemi ynë mund të bëjë dallimin midis metaleve me ngjyra dhe me ngjyra, gjithashtu të zbulojë shpella dhe hapësirat. Dallimi midis objektivave është i ndryshëm dhe rezultatet shfaqen në ndërfaqen e tij sistemi përmes treguesve të ndryshueshëm për secilin lloj të shënjestrës, përveç dritares së oshilloskopit e cila tregon madhësinë e synimit të gjetur.
  Balancimi i Tokës është një proces i shpejtë i kryer nga përdoruesi manualisht ose automatikisht pajtueshmëria e pajisjes me tokën dhe për përdorimin e saj pa pengesa ose efekte në kushtet më të këqija dheu
  • Mund të kontrollojë nivelet e ndjeshmërisë dhe shpejtësinë e përgjigjes.
  • Mund të kontrollojë anulimin e kërkimit të metaleve me ngjyra.
  Ky sistem ka karakteristikat e identifikimit të shpejtë të shënjestrës dhe llojit të tij, me të dhëna të integruara.
  Thellësia maksimale 8 metra.
  Objektivat Mund të zbulojë objektiva të paçmuar, për
  shembull: hekur, metale të çmuar për
  shembull: ari - dhe zgavër gjithashtu.
  Zbulim
  frekuenca
  280 Hz -300 Hz-350 Hz
  Efektet e zërit Po, ky sistem jep edhe opsionale
  efektet akustike dhe vibruese.
  Treguesit dixhitalë Po, treguesit e përgjigjes interaktive që shpjegojnë
  gjithashtu lloji dhe madhësia e zbuluar
  shënjestër
  Bilanci
  Terren
  Manual dhe automatik, duke ndihmuar në
  eliminimi i efekteve magnetike që
  shkaktuar nga toka.

   

  Aksesorë Segma

  Si të përdorim Ajax Segma?