Versioni bazë i sistemit Tero Vido 3D
Versioni bazë i sistemit Tero Vido 3D
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni bazë i sistemit Tero Vido 3D
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Versioni bazë i sistemit Tero Vido 3D

Versioni bazë i sistemit Tero Vido 3D

Çmimi normal
€6.000,00
Çmimi me zbritje
€6.000,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Sistemi 3D Tero Vido është një pajisje matëse tre-dimensionale për zbulimin dhe zbulimin e saktë të parregullsive në tokë. Bazohet në teknologjinë e matjes së zhvilluar së fundmi nga Tero Vido GmbH, Gjermani.
 
Pajisja është zhvilluar dhe prodhuar tërësisht në Gjermani. Ky detektor ju ndihmon të zbuloni dhe dalloni të gjitha llojet e metaleve. Softueri i përfshirë tregon nëse keni gjetur metale magnetike si hekuri ose çeliku, apo metale të çmuara jo magnetike si ari, argjendi ose bakri. Përveç kësaj, sistemi Tero Vido është më i përshtatshmi për zbulimin dhe lokalizimin e boshllëqeve nëntokësore, siç janë depot, varret, tunelet ose dhoma të tjera.
 
Ajo që e bën sistemin Tero Vido shumë të veçantë, përveç zbulimit të saktë, është depërtimi i thellë i tokës.
Në varësi të madhësisë së objektit, thellësi të konsiderueshme deri në 18 metra mund të arrihen. Ndërfaqja e përdoruesit në shumë gjuhë e softuerit të pronarit aktualisht është e disponueshme në anglisht, gjermanisht, frëngjisht, rusisht, arabisht, turqisht, spanjisht, greqisht, rumanisht dhe bullgarisht. Së shpejti do të jetë në dispozicion në më shumë gjuhë. Përditësimet automatike dhe të programeve falas përmbajnë, përveç përmirësimeve të softuerit, gjuhë të tjera të reja.
 
Shkarkoni udhëzuesin e përdoruesit: Gjermanisht Anglisht
 
Sistemi Tero Vido 3D është jashtëzakonisht i thjeshtë dhe mund të përdoret nga kushdo pas një periudhe të shkurtër trainimi. Përbëhet nga skaneri i tokës i padallueshëm dhe i lehtë dhe një laptop.
Asnjë kabëll ose bateri e rëndë ndërhyn në punën me makinerinë.
Përdoruesi skanon tokën me sensorin dhe rezultatet e skanimit shfaqen në kohë reale në ekranin e kompjuterit. Menjëherë pas përfundimit të procesit të matjes, rezultatet mund të analizohen në softuer.
Të dhënat do të ruhen në kompjuter dhe mund të rikuperohen kur është e nevojshme. Kapaciteti i magazinimit, si dhe madhësia e fushës matëse është pothuajse e pakufizuar.
Grafika me rezolucion të lartë, një nga rezolucionet më të mira dhe më të hollësishme në treg, së bashku me shumë mundësi rregullimi në softuer e bëjnë të lehtë zbulimin e shpejtë të metaleve ose boshllëqeve dhe përcaktimin e thellësisë dhe madhësisë së tij.
Sistemi ofron rezultate të përsëritura dhe një test skanimi do të konfirmojë rezultatin e matjes.
Ju gjithashtu mund të përdorni sistemin Tero Vido 3D për të dalluar metalet dhe për të parë nëse gjetja juaj është bërë nga metale ferromagnetike ose metale magnetike me ngjyra. Sistemi Tero Vido 3D është një pajisje për të gjitha qëllimet dhe mund të përdoret në çdo gjendje toke qoftë ajo me rërë, shkëmbore ose argjilore.
Parregullsitë e vogla metalike në tokat me përmbajtje të lartë mineralesh mund të filtrohen me softuer.
 
Të dhënat teknike
 Tabletë me programin e instaluar paraprakisht Tero Vido 3D
 Sensori ..................... vertikal, 85 cm.
 USB-Dongle për shkëmbimin e të dhënave midis sensorit dhe kompjuterit
Φό Kabllo dhe adaptor karikimi për USB ........................ 12 V rrymë e drejtpërdrejtë dhe 220 V AC
Manual dhe udhëzues i fillimit të shpejtë
Kuti mbajtëse fleksibël me mbrojtje të ndjeshme të ekranit prekës.
Μετα Çantë mbajtëse për sensorin
 Kufje (Bluetooth / WiFi)
 
 
Detektorë   

o Sensorë .................................... Sensorë dixhitalë me 3 boshte

Bateri e rikarikueshme e integruar

 Lloji .................................... Bateri e rikarikueshme LiPo
Δοση Output .................................... parametrat 800 mAh 4.2V
................... Brendshëm .............................. ...... tensioni operativ 3.0V
Bateria .................................... koha e funksionimit 15h
Karikimi .................................... 1 orë me adaptorin kryesor, 4 orë me ngarkuesin makina

Karikues    

Εισ tensionit të hyrjes .................................... 240/110 V ose 12 V (karikues makine)
Ρτι Rryma e karikimit ................................. 5 V / 500 mA maks.

Matja dhe pesha e detektorëve
Vendosmëria
Gjatësia
 Diametri
Ά pesha
Sensori horizontal 100
100cm
C 5cm.
 1.2 kg
Sensori horizontal 50
C 50cm.
C 5cm.
 0,5 kg
Sensori vertikal
85cm
C 5cm.
8 0,8 kg.
Klasa e Mbrojtjes IP IP ................................. IP 54 (i papërshkueshëm nga uji)
Temperatura e magazinimit ..................... -20 ° deri + 60 ° C
Λειτουργία Temperatura e punës ............... -10 ° në + 50 ° C
Hum Lagështia relative ................................. 5-95%, (pa mjegull)
 Njoftimet .................................... LED me ngjyra
Radioja USB për transferimin e të dhënave

Τήτων Banda e frekuencës .................................... Brezi ISM 2.4 GHz
Kanalet Ια .................................... 126 kanale RF
Μετά Shkalla e transmetimit (ajri) .................................... 2mbps
Prodhimi i programueshëm .................................... 0. -6, -12 ose -18 dBm
 Ndjeshmëria ........................... -82 dBm Ndjeshmëria në 2 Mbps

Procesori
         
O    
 Mikrokontrollues .................................... Mikrokontrollues 8-bitësh bazuar në RISC
Λειτουργίας Frekuenca maksimale e funksionimit ................................. 16 MHz
 1KB SRAM, 512K EEPROM
10 Konvertues 10-bit A / D

Transferimi i të dhënave (Bluetooth)
         
O    
Συ diapazoni i frekuencës ................................. 2.5 - 2.4835 GHz
Price Çmimi maksimal i transferimit ................................. 1 Mbps
Δέ Ndjeshmëria e marrësit ........................ -85 dBm
Range Diapazoni maksimal në fshat .............................. Afërsisht 10 m

Kërkesat teknike për kompjuterin

         
o Sistemi operativ .................................... Windows 8.1. ose me te reja
o Disk drive .................................... Disku CD-ROM. përndryshe: shkarkoni softuer nga faqja e internetit të kompanisë
o USB .................................... USB 2.0 ose më e lartë
o Bluetooth .................................... Për kufje
o Shpejtësia e procesorit .................................... 1 GHz
o Kujtesa e punës ................................. 1 GB RAM
o Kapaciteti i diskut ................................. Disku i ngurtë 250 MB
o Karta Grafike .................................... Në përputhje me DirectX9

 
Certifikata dhe Garanci
Certifikatat teknike dhe një garanci 2-vjeçare ofrohen për të gjithë spastruesit e tokës Tero Vido 3D System. Para se mallrat të largohen nga kompania jonë, ato kontrollohen plotësisht nga inxhinierët tanë. Ky, si dhe testimi intensiv në terren dhe përmirësimet e vazhdueshme sigurojnë që ne të ofrojmë vazhdimisht cilësi të lartë dhe gjithmonë një nga profesionistët e disponueshëm në treg.

Ne u ofrojmë klientëve privatë dhe profesionistë pa taksa në vendet jashtë BE. Kërkoni mundësi dhe oferta! Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni detektorin më të mirë për nevojat tuaja!