Tero Vido Expander Gold
Tero Vido Expander Gold
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Tero Vido Expander Gold
  • Ngarko një imazh te shikuesi i Galerisë, Tero Vido Expander Gold

Tero Vido Expander Gold

Çmimi normal
€5.600,00
Çmimi me zbritje
€5.600,00
Çmimi normal
Nuk ka në magazinë
Çmimi i njësisë
per 

Bredhja nëpër pyje, eksplorimi i tokave të panjohura, kërkimi i thesareve të fshehura dhe zbulimi i sekreteve të tokës - kush mund të thotë se ai kurrë nuk e kishte këtë fantazi, të ishte një gjahtar i vërtetë thesari dhe të zbulonte objekte të fshehura me ndihmën e pajisjeve teknike profesionale? Kjo fantazi fantastike na mbajti, një ekip inxhinierësh të rinj dhe ambiciozë, në duart e saj dhe kurrë nuk e humbëm gjurmët e saj. Për ta bërë këtë fantazi të vërtetë, ne duhet të gjenim pajisjet e duhura. Të gjithë detektorët në dispozicion në treg ishin ose të rëndë, të vështirë për t'u përdorur, ose thjesht jo funksional. Teknikat e përdorura për të zbuluar, për shembull, objektet metalike në tokë kërkonin përvojë të gjerë, njohuri të specializuara dhe pajisje teknike të sofistikuara. E megjithatë ju zbuluat vetëm një pjesë të vogël të asaj që ishte me të vërtetë atje poshtë. Në fund, vetëm një gërmim do të sjellë konfirmimin.
Shkarko
Manuali i përdorimit: gjermanisht Anglisht Spanjisht
Të dhëna teknike: gjermanisht Anglisht Spanjisht
Fusha e dorëzimit: gjermanisht Anglisht Spanjisht
 
Por duhej të ekzistonte një mënyrë për të marrë informacion të besueshëm në lidhje me nëntokën pa pasur nevojë për gërmime. Kjo na çoi në idenë e fillimit të zhvillimit të detektorëve tanë të nëntokës. Ne kemi zhvilluar një metodë kërkimi të lehtë për t’u përdorur dhe një paraqitje inovative grafike të të dhënave, duke përfshirë një madhësi tre-dimensionale dhe përcaktimin e thellësisë. Deri më tani, nuk ka qenë e mundur të merren imazhe të hollësishme të nëntokës dhe rezultateve të përsëritura. Ne e ndryshuam atë dhe krijuam një brez të ri të detektorëve 3D nëntokësorë, të lehtë, të lehtë për t’u përdorur, të fortë dhe të vegjël, që funksionojnë vetëm me tableta dhe softuerin tonë të pronarit. Këta detektorë të rinj janë të përshtatshëm për kërkimin e objekteve metalike, tuneleve dhe zgavrave, tubave, kabllove dhe anomalive të tjera të thella. Ato janë me interes të madh, jo vetëm për gjuetarët e thesareve amatore por edhe për arkeologët profesionistë, inxhinierët dhe këdo që duhet të dijë se çfarë fshihet në tokë.
 
Detektorë
Sensorë dixhital-sensorë-3-boshtorë
Bateri e integruar e rikarikueshme TypeLiFePo4
Parametrat e daljes 1100mAh
Tensioni i brendshëm i punës 3.6 V
Jetëgjatësia e baterisë 6h
Koha e karikimit 6h
Karikues 5V / 500mA
Tensioni i hyrjes 5V
Rryma e karikimit 500mA
Klasa e mbrojtjes së IT - IP00 (i papërshkueshëm nga uji)
Temperatura e magazinimit - 10 °
Temperatura e punës -10 ° C - 50 ° C
Lagështia relative 90% pa mjegull!
Moduli i radios për brezin e frekuencës 2.3GHz WLAN të transferimit të të dhënave
Kanalet 11
Shkalla e transmetimit (ajri) 11Mbps
Prodhimi i programueshëm + 10 dbm
Ndjeshmëria -91dBm
Mikrokontrolluesi i procesorit 8Bit RISC
Frekuenca maksimale e funksionimit 3.6 MHz
 
 
Fusha e traditës së Tero Vido
Në tabelën më poshtë mund të shihni përmbajtjen e plotë të dërgesës dhe të gjithë aksesorët opsionalë. Simbolet e përdorura kanë shënimin vijues:
X = përfshirë
  - = opsional i disponueshëm, vetëm me një kosto shtesë

 

 

Tero Vido Zgjerues / Zgjerues Ari

 

Tero Vido Expander

Tero Vido Expander Gold

Program kompjuterik 3D me aplikim global (IOS, Android, Windows)

X

X

Njësia e kontrollit të detektorit GPR (50 deri 90 cm, e zgjerueshme)

X

X

Manual

X

X

Termometër infra të kuqe

X

X

Kufje

X

X

Përshtatës dhe karikues udhëtimesh

X

X

Këllëf Peli (i papërshkueshëm nga uji)

X

X

Tablet 10 Zoll (IOS, Android, Windows)

Telefoni celular (IOS, Android, Windows)

 

 
Kërkesat teknike për kompjuterin
Sistemi operativ
Windows 10, Android, IOS
Shkarkoni softuer me makinë nga faqja e internetit e kompanisë
Nr USB
Bluetooth Nr.
Shpejtësia e procesorit min 1GHz
Kujtesa e punës 1 GB RAM
250 MB hapësirë në disk
Kartë grafike me openGL
Certifikatat
Pajtueshmëria me udhëzimet e CE
Çertifikuar nga FCC
WEEE - rEG.-Nr.: DE 73865556
Certifikata e Origjinës e ICC
Prodhuar ne Gjermani